Господиням на замітку! У якій воді потрібно замочувати перловку - у холодній чи гарячій

Перлова каша – це корисна та бюджетна страва, але далеко не всі знають, як правильно підходити до процесу її готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Перед тим, як почати варити кашу, крупу слід обов’язково замочити у воді.

Краще залишити продукт у такому вигляді на ніч, щоб смак був більш насиченим, а варіння зайняло менше часу.

Також варто наголосити, що без попереднього замочування така каша буде важче засвоюватися.

Для початку крупу слід промити під проточною водою. Після цього її слід залишити у воді на кілька годин.

Експерименти показали, що холодна вода підходить краще для цієї процедури, хоч і потребує більше часу.

Кількість води потрібно розраховувати з урахуванням того, що крупа набухатиме і вбиратиме воду. Рекомендується використовувати літр води на склянку перловки.

Після замочування крупу знову потрібно промити. Після цього можна приступати до варіння.

А ви це знали? Для чого господині натирають лимони содою

вівторок, 8 квітень 2025, 16:08

Лимони додають у чай, у тісто пирогів чи тістечок. В ньому безліч корисних для здоров’я речовин. Цитруси зміцнюють імунітет та допомагають від застуди. Чи безпечно використовувати магазинні лимони разом із шкіркою, передають Патріоти України. Магазинні...

Смакота! Простий спосіб приготувати домашній майонез

вівторок, 8 квітень 2025, 11:12

Прихильники здорового способу харчування категорично відмовляються від майонезу, вважаючи його справжнім злом. Якщо говорити про магазинний, в ньому дійсно багато хімічних домішок, калорій. Спробуйте піти іншим шляхом. Приготуйте домашній майонез. Ви з...