Господиням на замітку! У якій воді потрібно замочувати перловку - у холодній чи гарячій

Перлова каша – це корисна та бюджетна страва, але далеко не всі знають, як правильно підходити до процесу її готування, передають Патріоти України.

Подробиці

Перед тим, як почати варити кашу, крупу слід обов’язково замочити у воді.

Краще залишити продукт у такому вигляді на ніч, щоб смак був більш насиченим, а варіння зайняло менше часу.

Також варто наголосити, що без попереднього замочування така каша буде важче засвоюватися.

Для початку крупу слід промити під проточною водою. Після цього її слід залишити у воді на кілька годин.

Експерименти показали, що холодна вода підходить краще для цієї процедури, хоч і потребує більше часу.

Кількість води потрібно розраховувати з урахуванням того, що крупа набухатиме і вбиратиме воду. Рекомендується використовувати літр води на склянку перловки.

Після замочування крупу знову потрібно промити. Після цього можна приступати до варіння.

Виправити все можна! Що робити, якщо огірки вийшли дуже солоними

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:10

Якщо мариновані огірки вийшли дуже кислими, а солоні пересоленими, викидати заготовки все одно поспішати не слід, передають Патріоти України. Чому так вийшло – розповідати не будемо. Розкажемо краще, як врятувати заготівлю, на яку було витрачено час та...

Це справді працює! Названо їжу, яка допоможе схуднути

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 19:05

Насправді щоб підтримувати форму, вам не потрібно використовувати всі програми для схуднення або рахувати кожну калорію. Втрата ваги та стрункість досягаються через здорові звички, яких слід дотримуватись так само регулярно, як чищення зубів або читанн...