Перлова каша – це корисна та бюджетна страва, але далеко не всі знають, як правильно підходити до процесу її готування, передають Патріоти України.
Перед тим, як почати варити кашу, крупу слід обов’язково замочити у воді.
Краще залишити продукт у такому вигляді на ніч, щоб смак був більш насиченим, а варіння зайняло менше часу.
Також варто наголосити, що без попереднього замочування така каша буде важче засвоюватися.
Для початку крупу слід промити під проточною водою. Після цього її слід залишити у воді на кілька годин.
Експерименти показали, що холодна вода підходить краще для цієї процедури, хоч і потребує більше часу.
Кількість води потрібно розраховувати з урахуванням того, що крупа набухатиме і вбиратиме воду. Рекомендується використовувати літр води на склянку перловки.
Після замочування крупу знову потрібно промити. Після цього можна приступати до варіння.
Курка по-азійськи – дуже вишукана і пікантна страва. При цьому, готується з досить простих продуктів. Для того, щоб м'ясо було соковитим і пікантним, потрібно додати соус на основі оливкової олії та меду, передають Патріоти України. Ідея приготування с...
Здавалося б, а що може бути спільного між популярним салатом з буряка та молоком? Однак деякі господині, які мають величезний досвід роботи на кухні, знають: при правильному використанні молочний інгредієнт не просто не зіпсує страву, а й зробить її ще...