Перлова каша – це корисна та бюджетна страва, але далеко не всі знають, як правильно підходити до процесу її готування, передають Патріоти України.
Перед тим, як почати варити кашу, крупу слід обов’язково замочити у воді.
Краще залишити продукт у такому вигляді на ніч, щоб смак був більш насиченим, а варіння зайняло менше часу.
Також варто наголосити, що без попереднього замочування така каша буде важче засвоюватися.
Для початку крупу слід промити під проточною водою. Після цього її слід залишити у воді на кілька годин.
Експерименти показали, що холодна вода підходить краще для цієї процедури, хоч і потребує більше часу.
Кількість води потрібно розраховувати з урахуванням того, що крупа набухатиме і вбиратиме воду. Рекомендується використовувати літр води на склянку перловки.
Після замочування крупу знову потрібно промити. Після цього можна приступати до варіння.
Чорна смородина - не лише джерело вітамінів, але й справжній союзник для тих, хто хоче покращити травлення і скинути зайві кілограми, передають Патріоти України. Ця ягода вважається справжнім суперфудом. У ній міститься багато вітаміну С, який зміцнює ...
Кава - улюблений напій мільйонів людей у світі. Вона бадьорить, покращує настрій і навіть може приносити користь для здоров’я, якщо пити її правильно. Проте деякі звички та помилки під час приготування або споживання кави можуть перетворити цей корисни...