Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів, передають Патріоти України.
Деякі господарки сумніваються, чи треба промивати макарони після варіння.
Вважається, що така процедура позбавить макарони зайвого крохмалю і зробить їх розсипчастими.
Якщо макарони промивати проточною водою після варіння, то вони не злипнуться і не перетворяться на кашу.
Проте виробам із твердих сортів промивання холодною водою може зашкодити. Бажане – ополіскування під теплим струменем.
Є випадок, коли макарони потрібно обов’язково помістити під струмінь води. Це потрібно зробити, якщо не планується їхня негайна подача на стіл.
Якщо гарячі спагетті або ріжки відразу після приготування помістити в посуд для зберігання, то є ризик отримати переварений продукт. Макарони продовжать готуватися під впливом своєї температури.
Якщо макарони злиплися після варіння, їх можна промити теплою водою з-під крана, а потім обсушити на сковорідці.
Смак макаронів не зміниться, його посилять спеції та соус.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...