
Булгур – крупа, яка відносно недавно але стала популярною в меню української кухні. Булгур поживний та ситний, передають Патріоти України.
Щоб булгур вийшов розсипчастим, його потрібно промивати перед приготуванням.
Достатньо обсмажити крупу 2-4 хвилини на вершковому маслі або рослинній олії.
Потім потрібно підготувати овочі. Вони зроблять смак булгура смачнішим і ароматнішим.
Обсмажте морквину та цибулю на сковорідці та додайте овочі до каструлі.
На 1 склянку булгура беріть 2 склянки води, яка обов’язково має бути гарячою.
Залийте крупу водою, додайте сіль, перемішайте всі інгредієнти і доведіть до кипіння.
Накрийте кришкою і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.
Потім булгур потрібно протомити на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Якщо ви готуєте булгур у мультиварці, виберіть режим «Рис» або «Плов» і варіть також близько 30 хвилин.
Зварити булгур швидше можна в мікрохвильовій печі. Готуйте 2–3 хвилини на максимальній потужності, а потім залиште тарілку з булгуром у закритій мікрохвильовій печі на 15 хвилин.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...