
Булгур – крупа, яка відносно недавно але стала популярною в меню української кухні. Булгур поживний та ситний, передають Патріоти України.
Щоб булгур вийшов розсипчастим, його потрібно промивати перед приготуванням.
Достатньо обсмажити крупу 2-4 хвилини на вершковому маслі або рослинній олії.
Потім потрібно підготувати овочі. Вони зроблять смак булгура смачнішим і ароматнішим.
Обсмажте морквину та цибулю на сковорідці та додайте овочі до каструлі.
На 1 склянку булгура беріть 2 склянки води, яка обов’язково має бути гарячою.
Залийте крупу водою, додайте сіль, перемішайте всі інгредієнти і доведіть до кипіння.
Накрийте кришкою і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.
Потім булгур потрібно протомити на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Якщо ви готуєте булгур у мультиварці, виберіть режим «Рис» або «Плов» і варіть також близько 30 хвилин.
Зварити булгур швидше можна в мікрохвильовій печі. Готуйте 2–3 хвилини на максимальній потужності, а потім залиште тарілку з булгуром у закритій мікрохвильовій печі на 15 хвилин.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...