Пиріг з ароматним варенням — смачний та апетитний десерт. Найкраще він виглядає, коли з нього не витікає начинка. І для цього є кілька кулінарних лайфхаків, передають Патріоти України.
Варення, як начинку, краще використовувати для випічки з дріжджового тіста. Листкове тісто також добре підійде, але його попередньо треба підпекти.
Щоб начинка не витікала, її треба загустити. Для цього найкращим чином підійде крохмаль або агар-агар. В цьому випадку варення точно залишиться на місці. І не буде ніякого підгорілого смаку цукру з металевого листа.
Прості кулінарні лайфхаки, які найкраще допомагають. Беріть собі на замітку.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...