Пиріг з ароматним варенням — смачний та апетитний десерт. Найкраще він виглядає, коли з нього не витікає начинка. І для цього є кілька кулінарних лайфхаків, передають Патріоти України.
Варення, як начинку, краще використовувати для випічки з дріжджового тіста. Листкове тісто також добре підійде, але його попередньо треба підпекти.
Щоб начинка не витікала, її треба загустити. Для цього найкращим чином підійде крохмаль або агар-агар. В цьому випадку варення точно залишиться на місці. І не буде ніякого підгорілого смаку цукру з металевого листа.
Прості кулінарні лайфхаки, які найкраще допомагають. Беріть собі на замітку.
У світі, де кількість випадків деменції зростає рекордними темпами (лише за останні роки - на 200%!), з'явилася надія, що не вимагає дорогих препаратів чи генетичного втручання. Вона - на тарілці, передають Патріоти України. У найбільшому на сьогодні д...
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...