Пиріг з ароматним варенням — смачний та апетитний десерт. Найкраще він виглядає, коли з нього не витікає начинка. І для цього є кілька кулінарних лайфхаків, передають Патріоти України.
Варення, як начинку, краще використовувати для випічки з дріжджового тіста. Листкове тісто також добре підійде, але його попередньо треба підпекти.
Щоб начинка не витікала, її треба загустити. Для цього найкращим чином підійде крохмаль або агар-агар. В цьому випадку варення точно залишиться на місці. І не буде ніякого підгорілого смаку цукру з металевого листа.
Прості кулінарні лайфхаки, які найкраще допомагають. Беріть собі на замітку.
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...