Господиням на замітку! З чим приготувати печінку, щоб було дійсно смачно

На вечерю постійно виникає проблема: що знову приготувати. Є цікавий варіант. Пропонуємо вам готову та цікаву ідею — печінку в яблуках, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яблука — 0,5 кг;
  • цибуля — 2 шт.;
  • олія — 5 ст.л.;
  • борошно — 0,5 скл.;
  • лимон — 0,5 шт.;
  • сіль, перець;
  • мускатний горіх — дрібка;
  • мелена кориця — дрібка.

Як приготувати

Печінку наріжте на великі шматки, цибулю наріжте півкільцями, з яблук виріжте серцевину та наріжте на невеликі скибки.

Печінку обваляйте в борошні та обсмажте в олії на сильному вогні. Смажте буквально 2-3 хвилини. Перекладіть печінку в миску, закрийте кришкою та нехай остигає.

Яблука викладіть на ту ж сковороду, де готувалася печінка. Обсмажте протягом 2-3 хвилин разом з мускатним горіхом та корицею. Коли вони підсмажаться, тоді викладіть їх та тепер черга смажити цибулю до золотистого кольору.

На цибулю потім викладіть печінку, яблука. Закрийте все кришкою та тушкуйте протягом 7-10 хвилин до готовності. Періодично помішуйте. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...