На вечерю постійно виникає проблема: що знову приготувати. Є цікавий варіант. Пропонуємо вам готову та цікаву ідею — печінку в яблуках, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Печінку наріжте на великі шматки, цибулю наріжте півкільцями, з яблук виріжте серцевину та наріжте на невеликі скибки.
Печінку обваляйте в борошні та обсмажте в олії на сильному вогні. Смажте буквально 2-3 хвилини. Перекладіть печінку в миску, закрийте кришкою та нехай остигає.
Яблука викладіть на ту ж сковороду, де готувалася печінка. Обсмажте протягом 2-3 хвилин разом з мускатним горіхом та корицею. Коли вони підсмажаться, тоді викладіть їх та тепер черга смажити цибулю до золотистого кольору.
На цибулю потім викладіть печінку, яблука. Закрийте все кришкою та тушкуйте протягом 7-10 хвилин до готовності. Періодично помішуйте. Смачного!
Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...
Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...