М’якість – обов’язкова характеристика ідеально приготовленої смаженої чи запеченої курки, передають Патріоти України.
Занадто тверде м’ясо свідчить про те, що страва була приготована не зовсім правильно.
Але якщо говорити ще точніше, то відсутність у страви ніжності – це доказ того, що кулінар припустився помилки при підготовці курки до термічної обробки.
М’ясо слід попередньо замочити. Причому використовувати для цього якісь складні маринади не треба.
У чому замочити курку
Продукт має полежати у солоній воді. До того ж недостатньо просто додати хлорид натрію у воду.
Солоний компонент повинен повністю розчинитись. Щоб досягти такого результату, воду треба прокип’ятити.
На вогонь треба поставити каструлю із сумішшю, що складається з однієї склянки сипучого компонента та двох склянок води.
Після завершення процедури в посуд треба буде влити ще шість склянок води. Температура цієї рідини має бути досить низькою.
У «маринад», що вийшов, потрібно покласти курку. Миску з м’ясним продуктом слід відправити до холодильника. Там страва, що маринується, повинна знаходитися приблизно 90 хвилин.
Ви хочете зварити борщ. Відкриваєте банку, а на ній зверху є пліснява. Це неприємно, але треба розібратись, чому так сталось. Є причина, з якої на томатній пасті виросла пліснява. Щоб цього не сталось в майбутньому ще раз, рекомендуємо скористатись рек...
Більшість рецептів пропонує домашній майонез робити блендером, але не у всіх він є. Натомість міксер більш популярний кухонний “ґаджет”. Інгредієнти прості, нічого зайвого. У такому соусі користі більше, ніж у магазинному, передають Патріоти України. Я...