Господиням на замітку! Замочіть курку в цій рідині, і м’ясо стане набагато ніжнішим

М’якість – обов’язкова характеристика ідеально приготовленої смаженої чи запеченої курки, передають Патріоти України.

Занадто тверде м’ясо свідчить про те, що страва була приготована не зовсім правильно.

Подробиці

Але якщо говорити ще точніше, то відсутність у страви ніжності – це доказ того, що кулінар припустився помилки при підготовці курки до термічної обробки.

М’ясо слід попередньо замочити. Причому використовувати для цього якісь складні маринади не треба.

У чому замочити курку

Продукт має полежати у солоній воді. До того ж недостатньо просто додати хлорид натрію у воду.

Солоний компонент повинен повністю розчинитись. Щоб досягти такого результату, воду треба прокип’ятити.

На вогонь треба поставити каструлю із сумішшю, що складається з однієї склянки сипучого компонента та двох склянок води.

Після завершення процедури в посуд треба буде влити ще шість склянок води. Температура цієї рідини має бути досить низькою.

У «маринад», що вийшов, потрібно покласти курку. Миску з м’ясним продуктом слід відправити до холодильника. Там страва, що маринується, повинна знаходитися приблизно 90 хвилин.

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...