Спосіб приготування:
1. Якщо риба морожена, розморожувати не треба. Рибу з морозилки різати легше – шматочки виходять акуратними та рівними.
2. Зробити сольовий розчин: до холодної кип'яченої води додати сіль ( на 1 л. - 4 – 5 ст. л.).
3. Якщо очищена картоплина спливає у такій воді – розчин готовий.
4. Занурити у нього рибу на 5-8 хвилин. Потім вийняти, промити, просушити трохи серветкою. Покласти шарами у відповідний посуд, полити олією соняшниковою без запаху.
5. Поставити на 30-40 хвилин у холодильник.
6. Подавати із цибулею, лимоном та зеленню.
Ось список напоїв, які насправді не тамують спрагу, а іноді навіть посилюють її, передають Патріоти України. Вода (звичайна або мінеральна, без газу)Низькомінералізовані напоїТрав’яні чаї (без кофеїну, охолоджені)Огіркова вода або вода з лимоном (без ...
Вибір найкращого рису для страв – непроста справа. Кожна людина має власні уподобання. Одним подобається ситна і жирна страва, інші воліють лише пісний плов, передають Патріоти України. Найчастіше критерії оцінки рису такі:. Тому для плову потрібно виб...