Гості будуть просити рецепт: Як засолити горбушу, щоб вона була не гірша за сьомгу

Горбуша – один з найбюджетніших видів червоної риби. Вона не дуже жирна або навіть суха. Але якщо приготувати правильний маринад – цей продукт може смакувати не гірше за дорогу сьомгу. Страва виходить дуже соковитою та ніжною і куштувати її можна вже через одну годину. Універсальний спосіб засолення червоної риби опубліковано на сторінці foody_clubs в Instagram, передають Патріоти України.

Спосіб приготування:

1. Якщо риба морожена, розморожувати не треба. Рибу з морозилки різати легше – шматочки виходять акуратними та рівними.

2. Зробити сольовий розчин: до холодної кип'яченої води додати сіль ( на 1 л. - 4 – 5 ст. л.).

3. Якщо очищена картоплина спливає у такій воді – розчин готовий.

4. Занурити у нього рибу на 5-8 хвилин. Потім вийняти, промити, просушити трохи серветкою. Покласти шарами у відповідний посуд, полити олією соняшниковою без запаху.

5. Поставити на 30-40 хвилин у холодильник.

6. Подавати із цибулею, лимоном та зеленню.


Все просто! Що додати у каву, щоб вона була не лише смачною, а й надзвичайно корисною

середа, 2 квітень 2025, 6:58

Як виявилося, каву можна зробити дуже корисною для здоров’я, і для цього потрібен лише один інгредієнт. Це насіння льону. Такий секрет розкрили лікарі-дієтологи, що спеціалізуються на здоровому харчуванні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...

ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

середа, 2 квітень 2025, 6:12

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...