Щороку придумувати різноманітні нові страви на новорічний стіл – ще те завдання. Якщо ваше застілля не обходиться без м‘яса та картоплі, то обов‘язково приготуйте свинину у картопляній шубі. Звичні інгредієнти та досить незвична подача зроблять свою справу, а гості залишаться задоволеними. Ідеєю та рецептом страви поділилася фудблогерка Ольга Головіна в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М‘ясо порізати на шматки та відбити. Посолити та поперчити.
2. Вичавити часник за допомогою часникодавлювача.
3. Змастити кожен шматок м’яса олією та натерти часником. Залишити на 20-30 хвилин.
4. Тим часом почистити та натерти картоплю.
5. Додати до неї яйце, борошно, сіль та перець.
6. Розігріти пательню з олією.
7. Обкачати кожен шматок м‘яса у картопляній масі з обох боків та смажити під кришкою до золотистого кольору.
8. Смажене м‘ясо викласти у форму для запікання та посипати тертим сиром.
9. Запікати при температурі 200 градусів 15 хвилин.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...