Щороку придумувати різноманітні нові страви на новорічний стіл – ще те завдання. Якщо ваше застілля не обходиться без м‘яса та картоплі, то обов‘язково приготуйте свинину у картопляній шубі. Звичні інгредієнти та досить незвична подача зроблять свою справу, а гості залишаться задоволеними. Ідеєю та рецептом страви поділилася фудблогерка Ольга Головіна в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М‘ясо порізати на шматки та відбити. Посолити та поперчити.
2. Вичавити часник за допомогою часникодавлювача.
3. Змастити кожен шматок м’яса олією та натерти часником. Залишити на 20-30 хвилин.
4. Тим часом почистити та натерти картоплю.
5. Додати до неї яйце, борошно, сіль та перець.
6. Розігріти пательню з олією.
7. Обкачати кожен шматок м‘яса у картопляній масі з обох боків та смажити під кришкою до золотистого кольору.
8. Смажене м‘ясо викласти у форму для запікання та посипати тертим сиром.
9. Запікати при температурі 200 градусів 15 хвилин.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...