Інгредієнти:
Інгредієнти для карамельної скоринки:
Спосіб приготування:
1. Робимо маринад із солі та цукру в пропорції 1 до 1. Замочуємо в ньому курку на 12 годин.
2. Рис промиваємо, цукати дрібно ріжемо, додаємо гвоздику, куркуму, сіль та цукор. Усе перемішуємо.
3. Вкладаємо рис усередину курки та зашиваємо її.
4. Відправляємо до духовки, розігрітої до 180-190 С, на 40 хвилин.
5. За 10 хвилин до закінчення приготування робимо карамельну скоринку. Для цього змішуємо мед, соус, трохи води та солі та змащуємо курку. Запікаємо ще 10 хвилин.
6. Готовність курки визначаємо за рисом, він має бути розсипчастим. Також під час приготування можна додати ароматні трави, такі як розмарин або чебрець.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...