
Інгредієнти:
Інгредієнти для карамельної скоринки:
Спосіб приготування:
1. Робимо маринад із солі та цукру в пропорції 1 до 1. Замочуємо в ньому курку на 12 годин.
2. Рис промиваємо, цукати дрібно ріжемо, додаємо гвоздику, куркуму, сіль та цукор. Усе перемішуємо.
3. Вкладаємо рис усередину курки та зашиваємо її.
4. Відправляємо до духовки, розігрітої до 180-190 С, на 40 хвилин.
5. За 10 хвилин до закінчення приготування робимо карамельну скоринку. Для цього змішуємо мед, соус, трохи води та солі та змащуємо курку. Запікаємо ще 10 хвилин.
6. Готовність курки визначаємо за рисом, він має бути розсипчастим. Також під час приготування можна додати ароматні трави, такі як розмарин або чебрець.
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...