Інгредієнти:
Інгредієнти для карамельної скоринки:
Спосіб приготування:
1. Робимо маринад із солі та цукру в пропорції 1 до 1. Замочуємо в ньому курку на 12 годин.
2. Рис промиваємо, цукати дрібно ріжемо, додаємо гвоздику, куркуму, сіль та цукор. Усе перемішуємо.
3. Вкладаємо рис усередину курки та зашиваємо її.
4. Відправляємо до духовки, розігрітої до 180-190 С, на 40 хвилин.
5. За 10 хвилин до закінчення приготування робимо карамельну скоринку. Для цього змішуємо мед, соус, трохи води та солі та змащуємо курку. Запікаємо ще 10 хвилин.
6. Готовність курки визначаємо за рисом, він має бути розсипчастим. Також під час приготування можна додати ароматні трави, такі як розмарин або чебрець.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...