
Печінковий торт вже давно став культовою та однією з улюблених страв на усіх застіллях. Він здатен вдало відтінити гіркий присмак печінки, тому ідеально підходить для тих, хто не дуже полюбляє цей продукт. Печінковий торт щоразу готують за однією технологією, але варто змінити лише подачу, як страва заграє зовсім іншими фарбами. Ідеєю та рецептом печінкових міні-тортиків з морквою та грибами поділилася фудблогерка Катерина Кудляк в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки 1:
Для начинки 2:
Додатково:
Для декору:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно приготувати тісто. Печінку помити, почистити та змолоти у блендері. Додати решту інгредієнтів та знову збити блендером.
2. Отримане тісто рівномірно вилити на деко. Випікати до готовності при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
3. Охолодити та вирізати невеличкі кружечки.
4. Приготувати начинку 1. Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю нарізати дрібним кубиком. Підсмажити до готовності, додати сіль перець. Охолодити.
5. Приготувати начинку 2. Гриби та цибулю нарізати дрібним кубиком. Підсмажити до готовності, додати сіль перець. Охолодити.
6. Формування тортиків. Викласти компоненти таким чином: корж, майонез, грибна начинка, майонез, корж, майонез, морквяна начинка, майонез, корж.
7. Боки та верх змастити майонезом. Боки прикрасити зеленню, верх – натертим яйцем і зеленню.
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...