
Печінковий торт вже давно став культовою та однією з улюблених страв на усіх застіллях. Він здатен вдало відтінити гіркий присмак печінки, тому ідеально підходить для тих, хто не дуже полюбляє цей продукт. Печінковий торт щоразу готують за однією технологією, але варто змінити лише подачу, як страва заграє зовсім іншими фарбами. Ідеєю та рецептом печінкових міні-тортиків з морквою та грибами поділилася фудблогерка Катерина Кудляк в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки 1:
Для начинки 2:
Додатково:
Для декору:
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно приготувати тісто. Печінку помити, почистити та змолоти у блендері. Додати решту інгредієнтів та знову збити блендером.
2. Отримане тісто рівномірно вилити на деко. Випікати до готовності при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
3. Охолодити та вирізати невеличкі кружечки.
4. Приготувати начинку 1. Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю нарізати дрібним кубиком. Підсмажити до готовності, додати сіль перець. Охолодити.
5. Приготувати начинку 2. Гриби та цибулю нарізати дрібним кубиком. Підсмажити до готовності, додати сіль перець. Охолодити.
6. Формування тортиків. Викласти компоненти таким чином: корж, майонез, грибна начинка, майонез, корж, майонез, морквяна начинка, майонез, корж.
7. Боки та верх змастити майонезом. Боки прикрасити зеленню, верх – натертим яйцем і зеленню.
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...