Гості на порозі: Три рецепти оригінальних маленьких канапок, які підкорять усіх

Із цими рецептами ви смачно й без зайвого клопоту відсвяткуєте Старий Новий рік. І гості належно оцінять вашу майстерність, зазначають Патріоти України.

Канапки зі шпротами

Час: 20 хвилин

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Відваріть яйця у киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Охолодіть їх і звільніть від шкарлупи.
  2. Наріжте батон скибками, намастіть кожну вершковим маслом і розріжте навпіл.
  3. Викладіть на канапки по кружальцю огірка та вареного яйця.
  4. Нанижіть шпроти на шпажки шпроти й устроміть їх у центр канапок (див. на фото). Смачного!

Канапки із салямі та корейською морквою

Час: 15 хвилин

Приготування:

  1. На розігрітій сковорідці підсушіть скибочки хліба до рум'яної скоринки. Довільно наріжте їх.
  2. Наріжте кружальцями огірок та салямі.
  3. Викладіть шматочок огірка на хліб.
  4. Загорніть у кружальце салямі трішки корейської моркви й закріпіть рулетик шпажкою, встромивши її в хліб. Смачного!

Канапки із шинкою та манго

Час: 10 хвилин

Приготування:

  1. Наріжте багет і намастіть скибочки крем-сиром.
  2. Шинку, твердий сир наріжте тонкими пластинками, манго – грубою соломкою.
  3. Листочки базиліку відділіть від стебла.
  4. Викладіть на кожну канапку шматочок шинки, далі листочок базиліку, твердий сир та манго. Закріпіть усе шпажками й подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Зелений, жовтий чи коричневий - ось який банан найкорисніший!

вівторок, 16 вересень 2025, 9:49

Банани - один із найулюбленіших фруктів у світі, і більшість із нас їсть їх майже щодня, не замислюючись про деталі. Та виявляється, ступінь стиглості цього фрукта може суттєво впливати на його поживну цінність і користь для організму, передають Патріо...

Гречка швидко псується, якщо зберігати її в цих місцях - названо поширені помилки

неділя, 14 вересень 2025, 19:40

Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...