Із цими рецептами ви смачно й без зайвого клопоту відсвяткуєте Старий Новий рік. І гості належно оцінять вашу майстерність, зазначають Патріоти України.
Канапки зі шпротами
Час: 20 хвилин
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть яйця у киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Охолодіть їх і звільніть від шкарлупи.
Наріжте батон скибками, намастіть кожну вершковим маслом і розріжте навпіл.
Викладіть на канапки по кружальцю огірка та вареного яйця.
Нанижіть шпроти на шпажки шпроти й устроміть їх у центр канапок (див. на фото). Смачного!
Канапки із салямі та корейською морквою
Час: 15 хвилин
Приготування:
На розігрітій сковорідці підсушіть скибочки хліба до рум'яної скоринки. Довільно наріжте їх.
Наріжте кружальцями огірок та салямі.
Викладіть шматочок огірка на хліб.
Загорніть у кружальце салямі трішки корейської моркви й закріпіть рулетик шпажкою, встромивши її в хліб. Смачного!
Канапки із шинкою та манго
Час: 10 хвилин
Приготування:
Наріжте багет і намастіть скибочки крем-сиром.
Шинку, твердий сир наріжте тонкими пластинками, манго – грубою соломкою.
Листочки базиліку відділіть від стебла.
Викладіть на кожну канапку шматочок шинки, далі листочок базиліку, твердий сир та манго. Закріпіть усе шпажками й подавайте до столу. Смачного!
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...
Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...