Із цими рецептами ви смачно й без зайвого клопоту відсвяткуєте Старий Новий рік. І гості належно оцінять вашу майстерність, зазначають Патріоти України.
Канапки зі шпротами
Час: 20 хвилин
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть яйця у киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Охолодіть їх і звільніть від шкарлупи.
Наріжте батон скибками, намастіть кожну вершковим маслом і розріжте навпіл.
Викладіть на канапки по кружальцю огірка та вареного яйця.
Нанижіть шпроти на шпажки шпроти й устроміть їх у центр канапок (див. на фото). Смачного!
Канапки із салямі та корейською морквою
Час: 15 хвилин
Приготування:
На розігрітій сковорідці підсушіть скибочки хліба до рум'яної скоринки. Довільно наріжте їх.
Наріжте кружальцями огірок та салямі.
Викладіть шматочок огірка на хліб.
Загорніть у кружальце салямі трішки корейської моркви й закріпіть рулетик шпажкою, встромивши її в хліб. Смачного!
Канапки із шинкою та манго
Час: 10 хвилин
Приготування:
Наріжте багет і намастіть скибочки крем-сиром.
Шинку, твердий сир наріжте тонкими пластинками, манго – грубою соломкою.
Листочки базиліку відділіть від стебла.
Викладіть на кожну канапку шматочок шинки, далі листочок базиліку, твердий сир та манго. Закріпіть усе шпажками й подавайте до столу. Смачного!
Курка — це доступне джерело білка, яке легко включити до складу різних рецептів. Якщо ви часто включаєте це м’ясо в раціон, це може мати як користь, так і певні ризики, передають Патріоти України. Все залежить від способу приготування: запечена або туш...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.