Із цими рецептами ви смачно й без зайвого клопоту відсвяткуєте Старий Новий рік. І гості належно оцінять вашу майстерність, зазначають Патріоти України.
Канапки зі шпротами
Час: 20 хвилин
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть яйця у киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Охолодіть їх і звільніть від шкарлупи.
Наріжте батон скибками, намастіть кожну вершковим маслом і розріжте навпіл.
Викладіть на канапки по кружальцю огірка та вареного яйця.
Нанижіть шпроти на шпажки шпроти й устроміть їх у центр канапок (див. на фото). Смачного!
Канапки із салямі та корейською морквою
Час: 15 хвилин
Приготування:
На розігрітій сковорідці підсушіть скибочки хліба до рум'яної скоринки. Довільно наріжте їх.
Наріжте кружальцями огірок та салямі.
Викладіть шматочок огірка на хліб.
Загорніть у кружальце салямі трішки корейської моркви й закріпіть рулетик шпажкою, встромивши її в хліб. Смачного!
Канапки із шинкою та манго
Час: 10 хвилин
Приготування:
Наріжте багет і намастіть скибочки крем-сиром.
Шинку, твердий сир наріжте тонкими пластинками, манго – грубою соломкою.
Листочки базиліку відділіть від стебла.
Викладіть на кожну канапку шматочок шинки, далі листочок базиліку, твердий сир та манго. Закріпіть усе шпажками й подавайте до столу. Смачного!
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...