Гості на порозі: Три рецепти оригінальних маленьких канапок, які підкорять усіх

Із цими рецептами ви смачно й без зайвого клопоту відсвяткуєте Старий Новий рік. І гості належно оцінять вашу майстерність, зазначають Патріоти України.

Канапки зі шпротами

Час: 20 хвилин

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Відваріть яйця у киплячій підсоленій воді 8 хвилин. Охолодіть їх і звільніть від шкарлупи.
  2. Наріжте батон скибками, намастіть кожну вершковим маслом і розріжте навпіл.
  3. Викладіть на канапки по кружальцю огірка та вареного яйця.
  4. Нанижіть шпроти на шпажки шпроти й устроміть їх у центр канапок (див. на фото). Смачного!

Канапки із салямі та корейською морквою

Час: 15 хвилин

Приготування:

  1. На розігрітій сковорідці підсушіть скибочки хліба до рум'яної скоринки. Довільно наріжте їх.
  2. Наріжте кружальцями огірок та салямі.
  3. Викладіть шматочок огірка на хліб.
  4. Загорніть у кружальце салямі трішки корейської моркви й закріпіть рулетик шпажкою, встромивши її в хліб. Смачного!

Канапки із шинкою та манго

Час: 10 хвилин

Приготування:

  1. Наріжте багет і намастіть скибочки крем-сиром.
  2. Шинку, твердий сир наріжте тонкими пластинками, манго – грубою соломкою.
  3. Листочки базиліку відділіть від стебла.
  4. Викладіть на кожну канапку шматочок шинки, далі листочок базиліку, твердий сир та манго. Закріпіть усе шпажками й подавайте до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...