Гості навіть не повірять, що пісний: Рецепт смачного холодця без м'яса

Холодець – це страва поколінь, яку готують на основі одного, а інколи і декількох видів м'яса. Звісно, що у піст – не до такої страви. Але якщо ви не хочете зраджувати традиціям, то існує альтернативний варіант – пісний холодець, який практично не відрізниш від традиційного. Тож приготувати пісний холодець можна за допомогою риби – тунця. Ідеєю та рецептом поділилися more_vkusa.kh в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе тунця – 250 г
  • Вода – 0,5 л
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Желатин – 5 г
  • Зелень – 1 пучок

Спосіб приготування:

1. Цибулю, моркву та філе покласти у каструлю, залити водою та варити до готовності філе.

2. Охолоджену моркву та філе порізати.

3. Подрібнити зелень.

4. У глибоку форму викласти тунець, моркву та зелень.

5. Замочити желатин, після чого додати його у бульйон, де варилось філе та овочі.

6. Отриману масу вилити у форму. Поставити в холодильник до повного загусання.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...