Холодець – це страва поколінь, яку готують на основі одного, а інколи і декількох видів м'яса. Звісно, що у піст – не до такої страви. Але якщо ви не хочете зраджувати традиціям, то існує альтернативний варіант – пісний холодець, який практично не відрізниш від традиційного. Тож приготувати пісний холодець можна за допомогою риби – тунця. Ідеєю та рецептом поділилися more_vkusa.kh в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю, моркву та філе покласти у каструлю, залити водою та варити до готовності філе.
2. Охолоджену моркву та філе порізати.
3. Подрібнити зелень.
4. У глибоку форму викласти тунець, моркву та зелень.
5. Замочити желатин, після чого додати його у бульйон, де варилось філе та овочі.
6. Отриману масу вилити у форму. Поставити в холодильник до повного загусання.
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...
Мрія про здорове, сильне та густе волосся починається не з полиці косметичного магазину, а з вашої тарілки. Шампуні й кондиціонери можуть покращити зовнішній вигляд, але справжнє живлення волосся відбувається зсередини, передають Патріоти України. Ліка...