Холодець – це страва поколінь, яку готують на основі одного, а інколи і декількох видів м'яса. Звісно, що у піст – не до такої страви. Але якщо ви не хочете зраджувати традиціям, то існує альтернативний варіант – пісний холодець, який практично не відрізниш від традиційного. Тож приготувати пісний холодець можна за допомогою риби – тунця. Ідеєю та рецептом поділилися more_vkusa.kh в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю, моркву та філе покласти у каструлю, залити водою та варити до готовності філе.
2. Охолоджену моркву та філе порізати.
3. Подрібнити зелень.
4. У глибоку форму викласти тунець, моркву та зелень.
5. Замочити желатин, після чого додати його у бульйон, де варилось філе та овочі.
6. Отриману масу вилити у форму. Поставити в холодильник до повного загусання.
Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...
Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...