Багатьом подобаються салати з буряка, це смачно і корисно. Але якщо взяти буряк і додати уяву, вийде дуже смачний салат, який стане гордістю святкового столу, зазначають Патріоти України.
1. Печінку дрібно нарізати, цибулю покришити кубиками, моркву натерти. Розігріти пательню, додати олію. Злегка обсмажити цибулю і додати моркву. За кілька хвилин додати печінку, збільшити вогонь і готувати все разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Приправити сіллю і перцем.
2. Загорнути буряк у фольгу і запікати 1 годину при 180 градусах. Потім його остудити, очистити, натерти, приправити сіллю і перцем. Сир натерти на крупній тертці, горіхи подрібнити, яблуко натерти.
3. Підготувати форму для запікання. Викладати салат шарами: буряк, горіхи, яблуко, печінка. Кожен шар перемащувати майонезом. Верх салату посипати сиром, прикрасити часточками горіхів і свіжою зеленню. Смачних вам свят!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...