Багатьом подобаються салати з буряка, це смачно і корисно. Але якщо взяти буряк і додати уяву, вийде дуже смачний салат, який стане гордістю святкового столу, зазначають Патріоти України.
1. Печінку дрібно нарізати, цибулю покришити кубиками, моркву натерти. Розігріти пательню, додати олію. Злегка обсмажити цибулю і додати моркву. За кілька хвилин додати печінку, збільшити вогонь і готувати все разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Приправити сіллю і перцем.
2. Загорнути буряк у фольгу і запікати 1 годину при 180 градусах. Потім його остудити, очистити, натерти, приправити сіллю і перцем. Сир натерти на крупній тертці, горіхи подрібнити, яблуко натерти.
3. Підготувати форму для запікання. Викладати салат шарами: буряк, горіхи, яблуко, печінка. Кожен шар перемащувати майонезом. Верх салату посипати сиром, прикрасити часточками горіхів і свіжою зеленню. Смачних вам свят!
Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України. Достатньо допустити лише одну неточність при виборі про...
Прості рецепти викликають бажання готувати. Погодьтесь, що в ритмі сучасного життя знайти вільні години на приготування складних страв, — це є недозволена розкіш. Пропонуємо спробувати салат з м’яса та солоних огірків. Поєднання таких смаків — запорука...