Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.
Бутерброди "Тигр" з форшмаком
Приготування
Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.
Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.
Багет нарізати, змастити форшмаком.
Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.
Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...