Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.
Бутерброди "Тигр" з форшмаком
Приготування
Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.
Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.
Багет нарізати, змастити форшмаком.
Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.
Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...