Гості швидко розметуть: Бутерброди "Тигр" із форшмаком на новорічний стіл

Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.

Бутерброди "Тигр" з форшмаком

  • Філе солоного оселедця - 120 г
  • Морква - 300 г (2 шт.)
  • Яйця - 2 шт.
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 50 г
  • Багет - 150 г
  • Маслини (без кісточок) - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Приготування

Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.

Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.

Багет нарізати, змастити форшмаком.

Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.

Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.

Джерело: УНІАН

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...