Гості швидко розметуть: Бутерброди "Тигр" із форшмаком на новорічний стіл

Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.

Бутерброди "Тигр" з форшмаком

  • Філе солоного оселедця - 120 г
  • Морква - 300 г (2 шт.)
  • Яйця - 2 шт.
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 50 г
  • Багет - 150 г
  • Маслини (без кісточок) - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Приготування

Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.

Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.

Багет нарізати, змастити форшмаком.

Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.

Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.

Джерело: УНІАН

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...

Це така смакота! Як приготувати молочний чи сметанний соус для котлет та гарнірів

четвер, 2 травень 2024, 9:10

До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України. Візьміть 1 ...