Гості швидко розметуть: Бутерброди "Тигр" із форшмаком на новорічний стіл

Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.

Бутерброди "Тигр" з форшмаком

  • Філе солоного оселедця - 120 г
  • Морква - 300 г (2 шт.)
  • Яйця - 2 шт.
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 50 г
  • Багет - 150 г
  • Маслини (без кісточок) - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Приготування

Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.

Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.

Багет нарізати, змастити форшмаком.

Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.

Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.

Джерело: УНІАН

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...