Гості швидко розметуть: Бутерброди "Тигр" із форшмаком на новорічний стіл

Патріоти України радять приготувати на святковий стіл тематичну страву, яку оцінить більшість гостей. Адже у складі яскравих бутербродів у вигляді форшмака присутня улюблена риба багатьох українців - оселедець.

Бутерброди "Тигр" з форшмаком

  • Філе солоного оселедця - 120 г
  • Морква - 300 г (2 шт.)
  • Яйця - 2 шт.
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 50 г
  • Багет - 150 г
  • Маслини (без кісточок) - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Приготування

Моркву вимити, залити в сотейнику водою і варити 25-30 хвилин, орієнтуючись на розмір коренеплоду. Яйця відварити протягом 10 хвилин, остудити і почистити. Потім нарізати невеликими шматочками, покласти в ємність. Туди ж додати скибочки оселедця і половинку нарізаної моркви. Останній штрих - вершкове масло.

Після цього увімкнути блендер і подрібнити вміст до однорідної маси, поперчити, посолити.

Багет нарізати, змастити форшмаком.

Другу половину моркви натерти і викласти зверху на кожну скибочку хліба.

Взяти маслини, нарізати тонкими смужками і викласти на бутерброди.

Джерело: УНІАН

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...