Гостям особливо подобаються: Рецепт надзвичайно тонких млинців із кремом

Такі млинці ідеально підійдуть як на сніданок, так і до чашки кави. Приємний солодкий ранок вам гарантовано! Особливу увагу хотілося б звернути на спосіб приготування крему – за цим рецептом він завжди виходить смачним, зазначають Патріоти України.

Для млинців знадобиться:

  • 500 мл молока
  • 200 г муки
  • 2 яйця
  • 2 ложки соняшникової олії
  • 1 ложка цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • Щіпка солі
  • Ванілін на смак

Для крему:

  • 500 мл молока
  • 3 ложки муки
  • 2 яйця
  • 70 г вершкового масла
  • 200 г цукру

Приготування:

Змішайте в глибокій мисці молоко, борошно, яйця, рослинну олію. Добре перемішайте. Потім додайте цукор, розпушувач, дрібку солі та ванілін. Все збийте міксером і залиште на пів години.

Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Випікайте млинці з обох сторін до золотавого кольору.

Час готувати крем. Збийте вершкове масло. В окремій мисці змішайте яйця, цукор і борошно. Все ретельно перемішайте вінчиком або міксером.

Нагрійте молоко в каструлі, а потім влийте збиту яєчну суміш. Постійно помішуйте до загустіння. Після того, як крем завариться зніміть з вогню і дайте охолонути. Охолоджений крем збийте разом з маслом до пухкої кремоподібної консистенції.

Кожен млинець змастіть половиною столової ложки крему. Потім на кожен край млинця покладіть по 2 столові ложки крему й акуратно згорніть в трубочку.

Ось і все, млинці з начинкою готові. Смачного!

Не робіть помилок! Як правильно варити рис, щоб він не злипався і не горів

вівторок, 26 серпень 2025, 16:56

Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...

Чому всі почали пити імбирний чай: ТОП-5 науково обґрунтованих причин

вівторок, 26 серпень 2025, 10:15

Імбирний чай - не лише ароматний напій з пряним, гострим смаком, а й справжня скарбниця користі для здоров’я. Його традиційно використовували в аюрведі та китайській медицині, а сучасні дослідження підтверджують його позитивний вплив на організм, перед...