Змішайте в глибокій мисці молоко, борошно, яйця, рослинну олію. Добре перемішайте. Потім додайте цукор, розпушувач, дрібку солі та ванілін. Все збийте міксером і залиште на пів години.
Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Випікайте млинці з обох сторін до золотавого кольору.
Час готувати крем. Збийте вершкове масло. В окремій мисці змішайте яйця, цукор і борошно. Все ретельно перемішайте вінчиком або міксером.
Кожен млинець змастіть половиною столової ложки крему. Потім на кожен край млинця покладіть по 2 столові ложки крему й акуратно згорніть в трубочку.
Ось і все, млинці з начинкою готові. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...