
Змішайте в глибокій мисці молоко, борошно, яйця, рослинну олію. Добре перемішайте. Потім додайте цукор, розпушувач, дрібку солі та ванілін. Все збийте міксером і залиште на пів години.
Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Випікайте млинці з обох сторін до золотавого кольору.
Час готувати крем. Збийте вершкове масло. В окремій мисці змішайте яйця, цукор і борошно. Все ретельно перемішайте вінчиком або міксером.
Кожен млинець змастіть половиною столової ложки крему. Потім на кожен край млинця покладіть по 2 столові ложки крему й акуратно згорніть в трубочку.
Ось і все, млинці з начинкою готові. Смачного!
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...