Улюбленою стравою майже усіх українців є пельмені. Однак, цю страву не дуже люблять готувати господині. Все тому, що багато часу у приготуванні займає тісто, яке потрібно спершу замісити, потім розкачати. Тому кулінари у блозі marafon18_6 в Instagram поділились рецептом приготування лінивих пельменів без тіста, передають Патріоти України.
Так, вони готуються у формі м`ясних тюфтельок, які потім обкачують у клярі.
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
Легкий спосіб приготування:
Спочатку потрібно подрібнити цибулю та часник у блендері.
Потім готові овочі змішати з фаршем, посолити та поперчити. Після цього сформуйте кульки.
Дал отримані кульки занурте спочатку у крижану воду, а потім у борошно та збиті яйця, наостанок – ще раз у борошно.
Пельмені потрібно відварити у киплячій воді на сильному вогні.
Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...