Улюбленою стравою майже усіх українців є пельмені. Однак, цю страву не дуже люблять готувати господині. Все тому, що багато часу у приготуванні займає тісто, яке потрібно спершу замісити, потім розкачати. Тому кулінари у блозі marafon18_6 в Instagram поділились рецептом приготування лінивих пельменів без тіста, передають Патріоти України.
Так, вони готуються у формі м`ясних тюфтельок, які потім обкачують у клярі.
Для приготування візьміть наступні інгредієнти:
Легкий спосіб приготування:
Спочатку потрібно подрібнити цибулю та часник у блендері.
Потім готові овочі змішати з фаршем, посолити та поперчити. Після цього сформуйте кульки.
Дал отримані кульки занурте спочатку у крижану воду, а потім у борошно та збиті яйця, наостанок – ще раз у борошно.
Пельмені потрібно відварити у киплячій воді на сильному вогні.
Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...