Готуємо найніжнішу запіканку на сніданок - рецепт від відомого кулінара

Сирна ніжна запіканка - це не тільки прекрасний сніданок, але і відмінний десерт. Рецептом цих ласощів поділився київський кухар і ресторатор Володимир Ярославський в Instagram, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • 500 г кисломолочного сиру 9 або 15%
  • 100 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 40 г манної крупи
  • 275 г молока
  • 150 г вершків 30%
  • 2 великих яйця
  • 125 г чорного родзинок

Покроковий рецепт приготування

Змішайте віночком в однорідну суміш сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки і яйця. Залиште постояти до 1 години. Це потрібно для того, щоб манка повністю набухла. Ретельно збийте занурювальним блендером масу в глянсовий стан, як йогурт.

Не хвилюйтеся, якщо маса рідка: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Сир може бути сухуватий, тоді додайте ще трохи молока - 25 г. Ізюм попередньо замочіть в окропі, щоб він набух.

У збиту суміш всипте родзинки і перемішуйте.Поставте в духовку при температурі 180-200°C приблизно на 35-45 хвилин, поки запіканка не підніметься.

Акуратно дістаньте запіканку з духової шафи, остудіть і тільки потім виймайте з форми. Виходить соковита і однорідна текстура, що нагадує чізкейк. Смачного!

Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

вівторок, 7 травень 2024, 11:14

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України. . Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко....

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині розігрівають апельсин і лимон у мікрохвильовій печі

вівторок, 7 травень 2024, 10:12

Мікрохвильова піч зайняла почесне місце на нашій кухні. Поки спеціалісти ведуть суперечку, корисна чи шкідлива їжа, приготована в НВЧ, ми активно використовуємо всі її можливості, передають Патріоти України. Так деякі кухарі поміщають у мікрохвильовку ...