
Сирна ніжна запіканка - це не тільки прекрасний сніданок, але і відмінний десерт. Рецептом цих ласощів поділився київський кухар і ресторатор Володимир Ярославський в Instagram, зазначають Патріоти України.
Змішайте віночком в однорідну суміш сир, цукор, ванільний цукор, манку, молоко, вершки і яйця. Залиште постояти до 1 години. Це потрібно для того, щоб манка повністю набухла. Ретельно збийте занурювальним блендером масу в глянсовий стан, як йогурт.
Не хвилюйтеся, якщо маса рідка: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Сир може бути сухуватий, тоді додайте ще трохи молока - 25 г. Ізюм попередньо замочіть в окропі, щоб він набух.
У збиту суміш всипте родзинки і перемішуйте.Поставте в духовку при температурі 180-200°C приблизно на 35-45 хвилин, поки запіканка не підніметься.
Акуратно дістаньте запіканку з духової шафи, остудіть і тільки потім виймайте з форми. Виходить соковита і однорідна текстура, що нагадує чізкейк. Смачного!
Відмова від сніданку не шкодить роботі мозку - такого висновку дійшли вчені з Оклендського університету, проаналізувавши понад 70 досліджень про вплив голоду на когнітивні функції, передають Патріоти України. Результати метааналізу, опубліковані в журн...
Яйця роками вважалися шкідливими через високий вміст холестерину. Сьогодні ж експерти дедалі частіше говорять про їхню користь і радять включати цей продукт у щоденний раціон. Проте фахівці наголошують: яйця підходять не всім, і в деяких випадках їхнє ...