Готуємо пиріг "Для ледачих" - всього 5 хвилин вашого часу, а все інше зробить духовка

Рецепт - просто знахідка для всіх, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • борошно-250 г;
  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 200 г;
  • ванілін – 1 щіпка;
  • сіль – 1 щіпка;
  • вершкове масло розтоплене і охолоджене – 80 г;
  • сметана – 150 г;
  • розпушувач – 1 пакетик;
  • начинка – за смаком.

Приготування:

Збиваємо яйця з цукром і сіллю до пишності і густої маси. Додаємо за бажанням ванілін.

Додаємо вершкове масло і сметану кімнатної температури, потім збиваємо до однорідності міксером.

Вводимо в тісто просіяне борошно разом з розпушувачем, вимішуємо тісто.

Додаємо в тісто фрукти або ягоди за смаком.

Викладаємо тісто у форму, змащену олією і розрівнюємо.

Випікаємо при 180 С протягом 35 хвилин. Перевіряємо готовність шпажкою.

Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Приємного чаювання.

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...