Готується майже миттєво: Рецепт фантастичного сирного крем-супу

Сирний крем-суп – один з найпростіший варіантів для того, аби потішити рідних та близьких смачною гарячою стравою. Він не потребує багато часу і зусиль, але його смак нікого не залишить байдужим, зазначають Патріоти України.

Декілька хвилин, прості кулінарні маніпуляції – і на вашому столі буде справжній шедевр.

Рецепт сирного крем-супу

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти

  • 400 грам курячого філе;
  • 300 мілілітрів курячого бульйону;
  • 200 грам плавленого сиру;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 1 картопля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 80 грам твердого сиру;
  • петрушка – за бажанням.

Приготування

  1. Спочатку чистимо цибулю та нарізаємо якомога дрібнішими кубиками. Ту саму маніпуляцію проводимо з морквою. Обсмажуємо нарізані овочі на олії.
  2. Додаємо на пательню дрібно порізаний часник.
  3. У м'ясний бульйон, який кипить, кладемо порізану на шматочки картоплю. Також додаємо у бульйон обжарені овочі. Накриваємо його кришкою та варимо 10 хвилин.
  4. В цей час обсмажуємо курячі грудки. Можна також протушкувати їх у білому вині.
  5. Додаємо у суп плавдений сир та натертий твердий сир. Даємо бульйону кипіти ще 5 хвилин.
  6. Блендеруємо суп до стану пюре.
  7. Готовий крем-суп подаємо із курячою грудкою та сухарями. Смачного!

Господиням на замітку! Не вимішуйте фарш руками, щоб не зробити велику помилку

вівторок, 29 квітень 2025, 0:08

В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...

А ви це знали? Кому суворо не можна їсти кисломолочний сир і чому

вівторок, 29 квітень 2025, 0:07

Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...