Готується майже миттєво: Рецепт фантастичного сирного крем-супу

Сирний крем-суп – один з найпростіший варіантів для того, аби потішити рідних та близьких смачною гарячою стравою. Він не потребує багато часу і зусиль, але його смак нікого не залишить байдужим, зазначають Патріоти України.

Декілька хвилин, прості кулінарні маніпуляції – і на вашому столі буде справжній шедевр.

Рецепт сирного крем-супу

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти

  • 400 грам курячого філе;
  • 300 мілілітрів курячого бульйону;
  • 200 грам плавленого сиру;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 1 картопля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 80 грам твердого сиру;
  • петрушка – за бажанням.

Приготування

  1. Спочатку чистимо цибулю та нарізаємо якомога дрібнішими кубиками. Ту саму маніпуляцію проводимо з морквою. Обсмажуємо нарізані овочі на олії.
  2. Додаємо на пательню дрібно порізаний часник.
  3. У м'ясний бульйон, який кипить, кладемо порізану на шматочки картоплю. Також додаємо у бульйон обжарені овочі. Накриваємо його кришкою та варимо 10 хвилин.
  4. В цей час обсмажуємо курячі грудки. Можна також протушкувати їх у білому вині.
  5. Додаємо у суп плавдений сир та натертий твердий сир. Даємо бульйону кипіти ще 5 хвилин.
  6. Блендеруємо суп до стану пюре.
  7. Готовий крем-суп подаємо із курячою грудкою та сухарями. Смачного!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...