
Лінива лазанья – це ідеальний варіант смачної та ситної вечері нашвидкуруч. Тут не доведеться довго возитись з листками для основи та начинкою – страву можна приготувати буквально за 20-30 хвилин. Рецептом лінивої лазаньї поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе з цибулею перемолоти в фарш. Обсмажити на сковорідці з оливковою олією – приблизно 5 хвилин.
2. Додати томатну пасту, айвар та воду.
3. Посолити, додати цукор і тушкувати приблизно 3-5 хвилин.
4. Форму змастити маслом, викласти один лаваш так, щоб звисали краєчки з форми.
5. Натерти моцарелу. Частиною посипати лаваш.
6. Другий лаваш порвати на шматочки, викласти 1/3 частини у форму.
7. Викласти шар томатного соусу з фаршем. Накрити рештою лаваша.
8. Посипати сиром, викласти шматки лаваша та фаршу. Накрити фарш краєчками лаваша-основи.
9. Змастити верхівку сметаною та посипати залишками сиру.
10. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...