
Лінива лазанья – це ідеальний варіант смачної та ситної вечері нашвидкуруч. Тут не доведеться довго возитись з листками для основи та начинкою – страву можна приготувати буквально за 20-30 хвилин. Рецептом лінивої лазаньї поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе з цибулею перемолоти в фарш. Обсмажити на сковорідці з оливковою олією – приблизно 5 хвилин.
2. Додати томатну пасту, айвар та воду.
3. Посолити, додати цукор і тушкувати приблизно 3-5 хвилин.
4. Форму змастити маслом, викласти один лаваш так, щоб звисали краєчки з форми.
5. Натерти моцарелу. Частиною посипати лаваш.
6. Другий лаваш порвати на шматочки, викласти 1/3 частини у форму.
7. Викласти шар томатного соусу з фаршем. Накрити рештою лаваша.
8. Посипати сиром, викласти шматки лаваша та фаршу. Накрити фарш краєчками лаваша-основи.
9. Змастити верхівку сметаною та посипати залишками сиру.
10. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...