Лінива лазанья – це ідеальний варіант смачної та ситної вечері нашвидкуруч. Тут не доведеться довго возитись з листками для основи та начинкою – страву можна приготувати буквально за 20-30 хвилин. Рецептом лінивої лазаньї поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе з цибулею перемолоти в фарш. Обсмажити на сковорідці з оливковою олією – приблизно 5 хвилин.
2. Додати томатну пасту, айвар та воду.
3. Посолити, додати цукор і тушкувати приблизно 3-5 хвилин.
4. Форму змастити маслом, викласти один лаваш так, щоб звисали краєчки з форми.
5. Натерти моцарелу. Частиною посипати лаваш.
6. Другий лаваш порвати на шматочки, викласти 1/3 частини у форму.
7. Викласти шар томатного соусу з фаршем. Накрити рештою лаваша.
8. Посипати сиром, викласти шматки лаваша та фаршу. Накрити фарш краєчками лаваша-основи.
9. Змастити верхівку сметаною та посипати залишками сиру.
10. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...