Кальмар — це смачний морепродукт, який легко зіпсувати під час приготування. Акторка Ольга Сумська розповіла, як правильно його зварити, щоб він не втратив свою ніжність та соковитість, а також поділилась рецептом смачного новорічного салату, передають Патріоти України.
Для приготування такого салату потрібно усього декілька хвилин, якщо відварити яйця завчасно.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Попередньо закип’ятіть воду. У окріп на декілька секунд потрібно занурити очищені тушки кальмарів і майже одразу дістати. Будьте уважні: якщо перетримати кальмарів у гарячій воді хоч трохи, вони стануть «резиновими» на смак. Викладіть їх на чисту тарілку та дайте охолонути.
2. Варені яйця натріть та перекладіть у чисту глибоку мисочку. Далі потрібно дрібно нарізати кальмарів: спочатку тоненькою соломкою, а потім — дрібним кубиком. Додайте їх до яєць.
3. Сир та зубчик часнику також потрібно натерти і додати у загальну масу. Заправити майонезом, посолити за смаком і перемішати до однорідності. Салат готовий.
4. Для того, щоб його зручно і смачно подати, потрібно взяти крекери (їх можна замінити на тарталетки або хлібці) і викласти на них по декілька ложок салату — в залежності від розміру крекера. Отримані закуски викладіть на тарілку, прикрасьте гілочками свіжої зелені. За допомогою маленького сита або «ложки» для заварки розсипного чаю посипте готову страву паприкою.
У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...
Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...