Кальмар — це смачний морепродукт, який легко зіпсувати під час приготування. Акторка Ольга Сумська розповіла, як правильно його зварити, щоб він не втратив свою ніжність та соковитість, а також поділилась рецептом смачного новорічного салату, передають Патріоти України.
Для приготування такого салату потрібно усього декілька хвилин, якщо відварити яйця завчасно.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Попередньо закип’ятіть воду. У окріп на декілька секунд потрібно занурити очищені тушки кальмарів і майже одразу дістати. Будьте уважні: якщо перетримати кальмарів у гарячій воді хоч трохи, вони стануть «резиновими» на смак. Викладіть їх на чисту тарілку та дайте охолонути.
2. Варені яйця натріть та перекладіть у чисту глибоку мисочку. Далі потрібно дрібно нарізати кальмарів: спочатку тоненькою соломкою, а потім — дрібним кубиком. Додайте їх до яєць.
3. Сир та зубчик часнику також потрібно натерти і додати у загальну масу. Заправити майонезом, посолити за смаком і перемішати до однорідності. Салат готовий.
4. Для того, щоб його зручно і смачно подати, потрібно взяти крекери (їх можна замінити на тарталетки або хлібці) і викласти на них по декілька ложок салату — в залежності від розміру крекера. Отримані закуски викладіть на тарілку, прикрасьте гілочками свіжої зелені. За допомогою маленького сита або «ложки» для заварки розсипного чаю посипте готову страву паприкою.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...