Готується менше, ніж за півгодини: Рецепт смачного шоколадного тортика з бананами без випікання

Цей десерт з низьким вмістом цукру готується всього за 15 хвилин, далі все за вас зробить холодильник. До речі, шоколадний торт відмінно підійде для новорічної вечірки! Не знаєте, що приготувати на Новий рік? Ми підготували для вас чудовий рецепт торта без випікання, без борошна, яєць та желатину, пропонують Патріоти України.

Рецепт шоколадного торта

  • Час: 15 хвилин (2 – 3 години на застигання)
  • Порції: 8

Інгредієнти:


Приготування:

  1. На сухій сковорідці обсмажте арахіс. Посоліть та перемішайте його.
  2. Подрібніть арахіс в блендері.
  3. Окремо подрібніть печиво. Додайте до крихти арахісу та печива розтоплене вершкове масло та перемішайте.
  4. Викладіть на дно роз'ємної форми шар пергаменту, а борти вкрийте бордюрною стрічкою.
  5. Розрівняйте суміш печива та арахісу у формі. Сформуйте бортики та основу.
  6. У чаші міксера збийте вершки (половину порції). Додайте цукрову пудру та збивайте до стійких піків.
  7. Окремо збийте крем-сир. Додайте його до вершкової маси та знову перебийте.
  8. Наріжте банан шматочками.
  9. На дно торта вилийте ¼ крему, зверху викладіть банани та знову додайте крем.
  10. На паровій бані розтопіть шоколад з рештою вершків. Вилийте половину шоколадної маси на крем, розрівняйте.
  11. Знову полийте все вершковим кремом та шоколадом.
  12. Посипте верх торта тертим білим шоколадом та відправте його в холодильник на 2 – 3 години.

Психотест: Який ви партнер у коханні? Оберіть тварину й дізнайтесь!

понеділок, 30 червень 2025, 5:40

Чи замислювалися ви, які риси характеру ви проявляєте у стосунках? Цей психологічний тест допоможе розкрити, як саме ви поводитесь у романтичних зв’язках. Все, що потрібно — обрати одну з п’яти тварин. Результати можуть вас здивувати! Ваша любов — це в...

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...