Цей десерт з низьким вмістом цукру готується всього за 15 хвилин, далі все за вас зробить холодильник. До речі, шоколадний торт відмінно підійде для новорічної вечірки! Не знаєте, що приготувати на Новий рік? Ми підготували для вас чудовий рецепт торта без випікання, без борошна, яєць та желатину, пропонують Патріоти України.
Рецепт шоколадного торта
Час: 15 хвилин (2 – 3 години на застигання)
Порції: 8
Інгредієнти:
Приготування:
На сухій сковорідці обсмажте арахіс. Посоліть та перемішайте його.
Подрібніть арахіс в блендері.
Окремо подрібніть печиво. Додайте до крихти арахісу та печива розтоплене вершкове масло та перемішайте.
Викладіть на дно роз'ємної форми шар пергаменту, а борти вкрийте бордюрною стрічкою.
Розрівняйте суміш печива та арахісу у формі. Сформуйте бортики та основу.
У чаші міксера збийте вершки (половину порції). Додайте цукрову пудру та збивайте до стійких піків.
Окремо збийте крем-сир. Додайте його до вершкової маси та знову перебийте.
Наріжте банан шматочками.
На дно торта вилийте ¼ крему, зверху викладіть банани та знову додайте крем.
На паровій бані розтопіть шоколад з рештою вершків. Вилийте половину шоколадної маси на крем, розрівняйте.
Знову полийте все вершковим кремом та шоколадом.
Посипте верх торта тертим білим шоколадом та відправте його в холодильник на 2 – 3 години.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...