
Однією з найпопулярніших страв кавказької кухні, до якої так небайдужі українці, є курча тапака (табака). Щоб побалувати себе такою смачною птицею, зовсім не обов'язково йти в ресторан. Можна, за грузинським рецептом, приготувати все в домашніх умовах на сковороді - страва виходить ситною та ароматною. При цьому займе процес приготування зовсім небагато часу. Переконатися в цьому вам допоможе рецепт від учасника реаліті на "Новому каналі" "Пекельна кухня" Равшана Хамідова, радять Патріоти України.
Інгредієнти для страви:
Як готувати курча тапака:
А тепер - головне: насолоджуємося ніжним смаком страви!
Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...
Фрукти - це не лише смачне частування, а й потужний інструмент для підтримки здоров’я та схуднення. Вони містять природні сполуки, які допомагають спалювати жир і зменшувати запальні процеси в організмі, передають Патріоти України. Але щоб отримати мак...