Однією з найпопулярніших страв кавказької кухні, до якої так небайдужі українці, є курча тапака (табака). Щоб побалувати себе такою смачною птицею, зовсім не обов'язково йти в ресторан. Можна, за грузинським рецептом, приготувати все в домашніх умовах на сковороді - страва виходить ситною та ароматною. При цьому займе процес приготування зовсім небагато часу. Переконатися в цьому вам допоможе рецепт від учасника реаліті на "Новому каналі" "Пекельна кухня" Равшана Хамідова, радять Патріоти України.
Інгредієнти для страви:
Як готувати курча тапака:
А тепер - головне: насолоджуємося ніжним смаком страви!
М’які та ароматні пиріжки з хрусткою скоринкою – це чудовий додаток до перекусу, передають Патріоти України. Ще краще, якщо це печені пиріжки без жиру та олії, а тісто тонке та повітряне. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Але деякі гос...
Класичний рецепт салату «Оселедець під шубою» знайомий всім, передають Патріоти України. Цю страву залюбки готують на святковий стіл, і з дитинства вона асоціюється в нас з святкуванням Нового Року. Для його приготування вам знадобиться:. Нагадаємо ета...