Суп з лісових грибів є дуже наваристим, ситним, поживним і при цьому ароматним, і корисним. А з приготуванням такого смаколика легко впоратися. Така гаряча страва є дуже корисною, тому що гриби є джерелом білка та інших важливих мікроелементів і легко можуть замінити м'ясо, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Які інгредієнти слід брати для приготування супу зі свіжих лісових грибів
Склад інгредієнтів для гарячої страви досить простий. Усе, що необхідно, без проблем можна купити у будь-якому продуктовому магазині.
Інгредієнти
Як слід готувати смачний наваристий суп зі свіжих лісових грибів
На приготування такої страви піде близько 1,5 години. Калорійність супу становить приблизно 144 ккал на 100 г. Насамперед слід підготувати усі необхідні інгредієнти для приготування смаколика.
Лісові гриби можна брати будь-які, які подобаються, наприклад, підосичники і підберезники. Причому слід брати саме свіжий продукт, не старий, з міцними і пружними шапочками. Щодо овочів, то усі вони мають бути середнього розміру. Вершкове масло знадобиться для обсмажування. А ось вермішель — за бажанням. Цілком можна обійтися і без неї.
Приготування
Далі вогонь під стравою треба вимкнути і дати їй таким чином постояти під кришкою. Суп розливається по тарілках, а зверху додається свіжа зелень кропу і петрушки, а також сметана.
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...