Суп з лісових грибів є дуже наваристим, ситним, поживним і при цьому ароматним, і корисним. А з приготуванням такого смаколика легко впоратися. Така гаряча страва є дуже корисною, тому що гриби є джерелом білка та інших важливих мікроелементів і легко можуть замінити м'ясо, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Які інгредієнти слід брати для приготування супу зі свіжих лісових грибів
Склад інгредієнтів для гарячої страви досить простий. Усе, що необхідно, без проблем можна купити у будь-якому продуктовому магазині.
Інгредієнти
Як слід готувати смачний наваристий суп зі свіжих лісових грибів
На приготування такої страви піде близько 1,5 години. Калорійність супу становить приблизно 144 ккал на 100 г. Насамперед слід підготувати усі необхідні інгредієнти для приготування смаколика.
Лісові гриби можна брати будь-які, які подобаються, наприклад, підосичники і підберезники. Причому слід брати саме свіжий продукт, не старий, з міцними і пружними шапочками. Щодо овочів, то усі вони мають бути середнього розміру. Вершкове масло знадобиться для обсмажування. А ось вермішель — за бажанням. Цілком можна обійтися і без неї.
Приготування
Далі вогонь під стравою треба вимкнути і дати їй таким чином постояти під кришкою. Суп розливається по тарілках, а зверху додається свіжа зелень кропу і петрушки, а також сметана.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...