Готується швидко, а смакує нереально: Рецепт шоколадних тістечок-брауні з волоськими горіхами

З настанням холодів так і хочеться чогось солоденького, а ще краще шоколадного. Патріоти України пропонують вам приготувати відомий десерт – шоколадний брауні з волоськими горіхами.

Щоб навчити вас готувати справжній шоколадний брауні з волоськими горіхами, учасниця кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" Яна Беденко поділилася рецептом випічки, за яким сама готує для рідних і друзів. Брауні – класичний американський десерт, який популярний ще з 1896 року і не тільки в США. Шоколадний десерт з волоськими горіхами швидкий та простий у приготуванні, а смакує нереально!

Рецепт шоколадного брауні

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Просушіть волоський горіх на сухій сковорідці протягом 5 хвилин. Охолодіть їх та наріжте ножем на дрібні шматочки.
  2. На водяній бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Трішки охолодіть масу.
  3. У окремому посуді змішайте яйця та цукор виделкою, але не збивайте масу.
  4. При постійному помішуванню змішайте яєчну масу з шоколадною.
  5. Додайте борошно та перемішайте тісто до однорідного стану.
  6. Висипте до шоколадного тіста горіхи та легенько перемішайте.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте брауні у квадратній формі протягом 12 – 18 хвилин. Важливо не перетримати десерт, щоб всередині він залишився вологим, а не сухим.
  8. Готовий брауні трішки охолодіть, наріжте на порційні шматки та подавайте до столу з кулькою морозива. Смачного!

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...