Готується швидко, а смакує нереально: Рецепт шоколадних тістечок-брауні з волоськими горіхами

З настанням холодів так і хочеться чогось солоденького, а ще краще шоколадного. Патріоти України пропонують вам приготувати відомий десерт – шоколадний брауні з волоськими горіхами.

Щоб навчити вас готувати справжній шоколадний брауні з волоськими горіхами, учасниця кулінарного реаліті-шоу "Пекельна кухня" Яна Беденко поділилася рецептом випічки, за яким сама готує для рідних і друзів. Брауні – класичний американський десерт, який популярний ще з 1896 року і не тільки в США. Шоколадний десерт з волоськими горіхами швидкий та простий у приготуванні, а смакує нереально!

Рецепт шоколадного брауні

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Просушіть волоський горіх на сухій сковорідці протягом 5 хвилин. Охолодіть їх та наріжте ножем на дрібні шматочки.
  2. На водяній бані розтопіть шоколад та вершкове масло. Трішки охолодіть масу.
  3. У окремому посуді змішайте яйця та цукор виделкою, але не збивайте масу.
  4. При постійному помішуванню змішайте яєчну масу з шоколадною.
  5. Додайте борошно та перемішайте тісто до однорідного стану.
  6. Висипте до шоколадного тіста горіхи та легенько перемішайте.
  7. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте брауні у квадратній формі протягом 12 – 18 хвилин. Важливо не перетримати десерт, щоб всередині він залишився вологим, а не сухим.
  8. Готовий брауні трішки охолодіть, наріжте на порційні шматки та подавайте до столу з кулькою морозива. Смачного!

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...