
Цей простий пиріг із вівсяними пластівцями, вершковим маслом та ніжною яблучною начинкою стане справжнім святом для ваших смакових рецепторів. Трохи зусиль – і десерт для душевного чаювання буде готовий, радять Патріоти України.
Рецепт вівсяного пирога з яблуками
Час: 40 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
- 1 яблуко;
- 3 столові ложки грецького йогурту;
- 2 яйця;
- 3 столові ложки меду;
- 1 столова ложка вершкового масла;
- 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
- 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
- жменя волоських горіхів.
Приготування:
- Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
- Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
- Додайте у масу яблука.
- Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
- Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
- Після охолодження розрізати на порційні шматочки.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...