Готується швидко і просто: Рецепт пирога із яблуками, вівсяними пластівцями та горішками

Цей простий пиріг із вівсяними пластівцями, вершковим маслом та ніжною яблучною начинкою стане справжнім святом для ваших смакових рецепторів. Трохи зусиль – і десерт для душевного чаювання буде готовий, радять Патріоти України.

Рецепт вівсяного пирога з яблуками

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
  • 1 яблуко;
  • 3 столові ложки грецького йогурту;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки меду;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
  • 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
  • жменя волоських горіхів.

Приготування:

  1. Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
  2. Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
  3. Додайте у масу яблука.
  4. Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
  5. Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
  6. Після охолодження розрізати на порційні шматочки.

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...