
Цей простий пиріг із вівсяними пластівцями, вершковим маслом та ніжною яблучною начинкою стане справжнім святом для ваших смакових рецепторів. Трохи зусиль – і десерт для душевного чаювання буде готовий, радять Патріоти України.
Рецепт вівсяного пирога з яблуками
Час: 40 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
- 1 яблуко;
- 3 столові ложки грецького йогурту;
- 2 яйця;
- 3 столові ложки меду;
- 1 столова ложка вершкового масла;
- 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
- 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
- жменя волоських горіхів.
Приготування:
- Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
- Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
- Додайте у масу яблука.
- Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
- Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
- Після охолодження розрізати на порційні шматочки.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...