Готується швидко і просто: Рецепт пирога із яблуками, вівсяними пластівцями та горішками

Цей простий пиріг із вівсяними пластівцями, вершковим маслом та ніжною яблучною начинкою стане справжнім святом для ваших смакових рецепторів. Трохи зусиль – і десерт для душевного чаювання буде готовий, радять Патріоти України.

Рецепт вівсяного пирога з яблуками

Час: 40 хвилин
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 1 склянка вівсяної каші швидкого приготування;
  • 1 яблуко;
  • 3 столові ложки грецького йогурту;
  • 2 яйця;
  • 3 столові ложки меду;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • 1 столова ложка арахісової пасти (за бажанням);
  • 1/2 чайної ложки кориці, харчової соди, розпушувача;
  • жменя волоських горіхів.

Приготування:

  1. Нагріти духовку до 170 градусів. Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
  2. Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту. Ретельно збийте всі інгредієнти.
  3. Додайте у масу яблука.
  4. Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
  5. Поставити в духовку і запікати приблизно 20-25 хвилин.
  6. Після охолодження розрізати на порційні шматочки.

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...