
Кулінари і дієтологи рекомендують в жарку погоду готувати холодні супи. Кухарі запропонували рецепт оригінального холодного супу з кавуна, який готується дуже швидко і просто. Патріоти України пропонують і вам його скуштувати.
Для його приготування візьміть 500 г м'якоті кавуна без кісточок, 2 склянки холодної води, столову ложку топленого масла, по щіпці каррі і чебрецю, вісім зерен шамбали, дрібку куркуми, два свіжих томата, один перець чилі, щіпку коріандру і сіль за смаком.
М'якоть кавуна без кісточок потрібно нарізати невеликими квадратиками, після чого розігріти топлене масло і змішати його з Шамбалою, чебрецем і каррі. Перець чилі очищають від насіння і дрібно рубають, додають в суміш з топленого масла і спецій. Дрібно нарізають свіжі томати, потім ставлять топлене масло на вогонь і додають в нього помідори.
Цю суміш доводять до кипіння, після чого додають куркуму і за смаком сіль, залишають на вогні ще на 3 хвилини. Після цього суміш приправляють коріандром, викладають в неї м'якоть кавуна і продовжують варити ще пару хвилин. Далі потрібно додати в суп дві склянки води і продовжувати тушкувати на невеликому вогні близько 10 хвилин. Кавуновий суп подають на стіл тільки в холодному вигляді.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...