Готується швидко, зникає зі столу - ще швидше: Рецепт смачнючого грибного паштету на хрумких грінках


Приготування:

  1. Помийте печериці під проточною водою та зніміть шкірку ножем. Наріжте їх дрібними шматками та обсмажте на розігрітій сковорідці.
  2. Наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками.
  3. Влийте олію, додайте вершкове масло та нарізану цибулю, присмачте спеціями та продовжуйте обсмажувати до готовності овочів.
  4. Влийте вершки та тушкуйте гриби на середньому вогні до загущення протягом 10 хвилин.
  5. Замочіть білий хліб в молоці.
  6. З'єднайте хліб з грибами та перебийте блендером до однорідної маси.
  7. Подавайте грибний паштет з хрумкими грінками. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Навіщо під час тушкування капусти досвідчені господині додають черствий хліб

субота, 22 лютий 2025, 23:10

Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...