Готується швидко, зникає зі столу - ще швидше: Рецепт смачнючого грибного паштету на хрумких грінках


Приготування:

  1. Помийте печериці під проточною водою та зніміть шкірку ножем. Наріжте їх дрібними шматками та обсмажте на розігрітій сковорідці.
  2. Наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками.
  3. Влийте олію, додайте вершкове масло та нарізану цибулю, присмачте спеціями та продовжуйте обсмажувати до готовності овочів.
  4. Влийте вершки та тушкуйте гриби на середньому вогні до загущення протягом 10 хвилин.
  5. Замочіть білий хліб в молоці.
  6. З'єднайте хліб з грибами та перебийте блендером до однорідної маси.
  7. Подавайте грибний паштет з хрумкими грінками. Смачного!
Джерело: 24 канал

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...