Готується швидко, зникає зі столу - ще швидше: Рецепт смачнючого грибного паштету на хрумких грінках


Приготування:

  1. Помийте печериці під проточною водою та зніміть шкірку ножем. Наріжте їх дрібними шматками та обсмажте на розігрітій сковорідці.
  2. Наріжте ріпчасту цибулю дрібними кубиками.
  3. Влийте олію, додайте вершкове масло та нарізану цибулю, присмачте спеціями та продовжуйте обсмажувати до готовності овочів.
  4. Влийте вершки та тушкуйте гриби на середньому вогні до загущення протягом 10 хвилин.
  5. Замочіть білий хліб в молоці.
  6. З'єднайте хліб з грибами та перебийте блендером до однорідної маси.
  7. Подавайте грибний паштет з хрумкими грінками. Смачного!
Джерело: 24 канал

Можна накликати біду і хвороби! У які кольори не можна фарбуватимете крашанки на Великдень

середа, 1 травень 2024, 14:44

Для православних християн Великдень - одне з найважливіших днів року. Віряни східного обряду святкуватимуть його вже 5 травня. Одна з особливих традицій - фарбувати крашанки. Однак, є кольори, в які фарбувати яйця на Великдень заборонено, передають Пат...

Це така смакота! Як приготувати домашні хотдоги в духовці

середа, 1 травень 2024, 14:30

Хрумка булочка та соковита, ароматна начинка з овочами, сосискою та сиром не залишить нікого байдужим. Дуже просто, смачно та швидко на сніданок чи вечерю. Хотдог можна взяти на роботу, у похід чи пікнік, передають Патріоти України. Поради: