
Елементарні десерти, які готуються за лічені хвилини, стають все популярнішими в сучасній кулінарії. Це все легко пояснити – в шаленому ритмі досить важко знайти час на довготривале випікання. Тому шеф-кухарі досить часто вигадують нові смаколики, які б змогла зробити навіть дитина. Відома українська кондитерка Ліза Глінська поділилась рецептом кексу, який готується всього за 3 хвилини навіть без духовки. Опубліковано рецепт на сторінці кондитерки в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З'єднати шоколад, вершкове масло і молоко.
2. Розтопити до однорідності.
3. Змішати борошно, розпушувач какао-порошок просіяний через сито і трохи солі.
4. Перетерти яйце з цукром.
5. З'єднати утворені маси між собою.
6. Додати сухі інгредієнти, перемішати до однорідності.
7. Розлити у форми і поставити в мікрохвильовку на 3 хвилини з потужністю 700 Ватт.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...