Морепродукти любить багато хто, але ця екзотика з’являються на нашому столі не так часто. Не сумнівайтеся, що на свята вони стануть чудовим доповненням до новорічного частування, радять Патріоти України та пропонують вашій увазі дуже простий рецепт.
Інгредієнти:
- 100 г очищених варено-морожених креветок,
- 200 г помідорів,
- 100 г твердого сиру,
- 1 зубок часнику,
- 2 ст. ложки оливкової олії,
- 0,5 ч. ложки меду,
- 1 ст. ложка лимонного соку,
- 4 гілочки петрушки,
- чорний мелений перець за смаком,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Розморозьте креветки, заливши їх на 1 хвилину окропом і злийте рідину.
- Подрібніть листя петрушки.
- Подрібніть часник.
- Приготуйте заправку салату. Змішайте петрушку, часник, мед, оливкову олію, лимонний сік, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
- Великі креветки розріжте на 2-3 частини, дрібні залиште і помістіть креветки в заправку на 10 хвилин.
- Помідори наріжте часточками, посоліть і поперчіть.
- З'єднайте помідори, креветки, заправку та акуратно перемішайте.
- Зверху на велику тертку потріть твердий сир.
- Викладіть салат із креветками та помідорами в салатник. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...