Готуються дуже просто і швидко, смак дивовижний! Малосольні помідори з часником

Від таких малосольних помідорів з часником ніхто не відмовиться, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • На 1 кг помідорів середнього розміру
  • 1.5 л води
  • 4 ст. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 1.5 ч. л. оцту
  • 5 гілочок кропу
  • 1 корінь петрушки
  • 3 листа лаврушки
  • 2 листків смородини
  • 4 листки вишні
  • 6 горошин чорного перцю
  • 1/3 ч. л. насіння гірчиці
  • 1/3 ч. л. паприки
  • 2 гвоздички
  • 6 – 8 зуб. часнику.

В принципі, якщо щось із запропонованого об'єму спецій у вас відсутнє- не страшно, можна робити і не з повним набором.

Приготування:

Беремо помідори, миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Воду кип'ятимо. Вистоюємо її 1 – 2 хв. і заливаємо помідори. Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою.

Після того як каструлька або банку повністю охолоне, її потрібно прибрати в холодильник. Через 10 – 12 годин наші малосольні помідори вже готові. В цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Просто через тиждень (якщо залишаться) це вже будуть не малосольні, а солоні помідори. Що теж дуже смачно!

Приємного апетиту!

ТОП-4 помилки, через які бісквіт осідає і втрачає пишність

п’ятниця, 9 травень 2025, 7:14

Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...

Що зробити, щоб картопляні зрази не розтріскувалися під час смаження

п’ятниця, 9 травень 2025, 6:12

Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....