Від таких малосольних помідорів з часником ніхто не відмовиться, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
В принципі, якщо щось із запропонованого об'єму спецій у вас відсутнє- не страшно, можна робити і не з повним набором.
Приготування:
Беремо помідори, миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Воду кип'ятимо. Вистоюємо її 1 – 2 хв. і заливаємо помідори. Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою.
Після того як каструлька або банку повністю охолоне, її потрібно прибрати в холодильник. Через 10 – 12 годин наші малосольні помідори вже готові. В цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Просто через тиждень (якщо залишаться) це вже будуть не малосольні, а солоні помідори. Що теж дуже смачно!
Приємного апетиту!
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...