Від таких малосольних помідорів з часником ніхто не відмовиться, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
В принципі, якщо щось із запропонованого об'єму спецій у вас відсутнє- не страшно, можна робити і не з повним набором.
Приготування:
Беремо помідори, миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Воду кип'ятимо. Вистоюємо її 1 – 2 хв. і заливаємо помідори. Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою.
Після того як каструлька або банку повністю охолоне, її потрібно прибрати в холодильник. Через 10 – 12 годин наші малосольні помідори вже готові. В цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Просто через тиждень (якщо залишаться) це вже будуть не малосольні, а солоні помідори. Що теж дуже смачно!
Приємного апетиту!
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...