Від таких малосольних помідорів з часником ніхто не відмовиться, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
В принципі, якщо щось із запропонованого об'єму спецій у вас відсутнє- не страшно, можна робити і не з повним набором.
Приготування:
Беремо помідори, миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Воду кип'ятимо. Вистоюємо її 1 – 2 хв. і заливаємо помідори. Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою.
Після того як каструлька або банку повністю охолоне, її потрібно прибрати в холодильник. Через 10 – 12 годин наші малосольні помідори вже готові. В цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Просто через тиждень (якщо залишаться) це вже будуть не малосольні, а солоні помідори. Що теж дуже смачно!
Приємного апетиту!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...