Готуються дуже просто і швидко, смак дивовижний! Малосольні помідори з часником

Від таких малосольних помідорів з часником ніхто не відмовиться, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • На 1 кг помідорів середнього розміру
  • 1.5 л води
  • 4 ст. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 1.5 ч. л. оцту
  • 5 гілочок кропу
  • 1 корінь петрушки
  • 3 листа лаврушки
  • 2 листків смородини
  • 4 листки вишні
  • 6 горошин чорного перцю
  • 1/3 ч. л. насіння гірчиці
  • 1/3 ч. л. паприки
  • 2 гвоздички
  • 6 – 8 зуб. часнику.

В принципі, якщо щось із запропонованого об'єму спецій у вас відсутнє- не страшно, можна робити і не з повним набором.

Приготування:

Беремо помідори, миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Воду кип'ятимо. Вистоюємо її 1 – 2 хв. і заливаємо помідори. Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою.

Після того як каструлька або банку повністю охолоне, її потрібно прибрати в холодильник. Через 10 – 12 годин наші малосольні помідори вже готові. В цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Просто через тиждень (якщо залишаться) це вже будуть не малосольні, а солоні помідори. Що теж дуже смачно!

Приємного апетиту!

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...