Готуються дуже швидко: Рецепт смачнючих сосисок у тісті на всі випадки життя

Багато людей пам'ятають цю страву з шкільних часів. Тоді вона була по-особливому смачною. І це ніщо інше, як сосиска в тісті. Здавалось, зовсім банальні інгредієнти, але саме таке поєднання м'яса та тіста знайшло своїх прихильників по всьому світу. Сосиски в тісті можна легко приготувати вдома. Ідея опублікована на сторінці nataliia_sydorchuk в Instagram, передають Патріоти України.

Сосиски в тісті:

  • тепле молоко або вода – 250 мл (я беру 50/50)
  • сухі дріжджі – 1 ч.л (10-15г свіжих)
  • цукор – 1 ст.л.
  • сіль – 0,5 ч.л
  • олія – 40 г
  • борошно – 300-400 г

Спосіб приготування:

1. В тепле молоко помістити цукор, дріжджі, все розмішати.

2. Додати сіль, олію, всипати частинами борошно.

3. Вимішати тісто, в кінці додати ще трохи олії, добре примнути, накрити рушничком або харчовою плівкою, залишити в теплому місці, поки не збільшиться в два рази.

4. Далі тонко розкачати, порізати на смужки.

5. Намотати на сосиски, зверху змазати яйцем (його потрібно збити з ложкою молока), посипати кунжутом.

6. Випікати за температури 180-190 градусів до золотистого кольору.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...