Інгредієнти
Спосіб приготування:
1. Протріть сир через сито, щоб він був ніжним та повітряним.
2. У миску помістіть сир та розм'якшене вершкове масло.
3. Жовтки перетріть з цукром, додайте сметану й борошно.
4. Соду погасіть лимонним соком й додайте в тісто, перемішайте.
5. Готове тісто накрийте рушником та перекладіть у холодильник на 30 хвилин.
6. Після цього готове тісто розділіть на шматки по 200 грамів й кожен розкачйте в коло до товщини 4-5 міліметрів.
7. Отримане коло розріжте на трикутники й покладіть у кожен 1/2 чайної ложки джему.
8. Зкрутіть рогалики та викладіть їх на деко злегка змащене маслом.
9. Поставте у розігріту до 200°С духовку та випікайте до готовності, близько 15-20 хвилин.
10. Готові рогалики присипте цукровою пудрою.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...