1. Якщо у вас є картопляне пюре, то просто зігрійте його в мікрохвильовці з вершковим маслом.
2. Рівномірно розподілити гаряче пюре по вафлі. Зверху потрібно посипати його рубаною зеленню і викласти сосиски одним рядком. Не поспішайте відразу згортати вафлю. За пару хвилин вона стане м’якою і можна загорнути рулет.
3. Тепер треба розрізати рулет на шматочки. Змішайте яйце з сіллю і спеціями — це буде кляр, в якому потрібно обсмажити вафельні пиріжки. Пательня повинна бути гарячою, а корочка — золотистою!
4. Подавайте страву на стіл гарячою з часниковим або томатним соусом. Можна посипати пиріжки свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...