Готуються за лічені хвилини: Рецепт апетитних вафельних пиріжків із сосисками

Приємно, коли приходиш додому і чуєш, що на кухні відбувається щось приголомшливе! Запах такий, ніби твій будинок захопили великі кухарі і вирішили приготувати казковий бенкет. Ти тихенько крадешся на кухню, щоб дізнатися: що так смачно пахне? А там — твоя дружина з загадковим виглядом ставить на стіл чудову страву — чарівні пиріжки з ароматним соусом. Пробуєш і розумієш: це щастя… Але ж і подумати не можна, що приготувала вона їх за лічені хвилини, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кілька вафельних листів
  • 500 г картопляного пюре
  • кілька сосисок
  • 50 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • сіль, спеції, зелень — за смаком

Приготування

1. Якщо у вас є картопляне пюре, то просто зігрійте його в мікрохвильовці з вершковим маслом.

2. Рівномірно розподілити гаряче пюре по вафлі. Зверху потрібно посипати його рубаною зеленню і викласти сосиски одним рядком. Не поспішайте відразу згортати вафлю. За пару хвилин вона стане м’якою і можна загорнути рулет.

3. Тепер треба розрізати рулет на шматочки. Змішайте яйце з сіллю і спеціями — це буде кляр, в якому потрібно обсмажити вафельні пиріжки. Пательня повинна бути гарячою, а корочка — золотистою!

4. Подавайте страву на стіл гарячою з часниковим або томатним соусом. Можна посипати пиріжки свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!

Пізній сніданок вкорочує життя? Нове дослідження шокувало вчених

п’ятниця, 19 вересень 2025, 9:37

Вчені з Великої Британії виявили несподіваний зв’язок між часом першого прийому їжі та станом організму. Дослідження за участю майже трьох тисяч людей середнього й старшого віку показало: ті, хто снідав пізніше, мали вищий ризик передчасної смерті, пер...

Як заморозити гриби, щоб вони зберегли смак і аромат - поради господиням

п’ятниця, 19 вересень 2025, 6:15

Заморожування - один із найкращих способів зберегти гриби на довший час. Але щоб вони залишилися смачними й ароматними, потрібно правильно підготувати їх до морозилки. Якщо зробити це неправильно, після розморожування вони втратять свої властивості й с...