Готуються за лічені хвилини: Рецепт апетитних вафельних пиріжків із сосисками

Приємно, коли приходиш додому і чуєш, що на кухні відбувається щось приголомшливе! Запах такий, ніби твій будинок захопили великі кухарі і вирішили приготувати казковий бенкет. Ти тихенько крадешся на кухню, щоб дізнатися: що так смачно пахне? А там — твоя дружина з загадковим виглядом ставить на стіл чудову страву — чарівні пиріжки з ароматним соусом. Пробуєш і розумієш: це щастя… Але ж і подумати не можна, що приготувала вона їх за лічені хвилини, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кілька вафельних листів
  • 500 г картопляного пюре
  • кілька сосисок
  • 50 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • сіль, спеції, зелень — за смаком

Приготування

1. Якщо у вас є картопляне пюре, то просто зігрійте його в мікрохвильовці з вершковим маслом.

2. Рівномірно розподілити гаряче пюре по вафлі. Зверху потрібно посипати його рубаною зеленню і викласти сосиски одним рядком. Не поспішайте відразу згортати вафлю. За пару хвилин вона стане м’якою і можна загорнути рулет.

3. Тепер треба розрізати рулет на шматочки. Змішайте яйце з сіллю і спеціями — це буде кляр, в якому потрібно обсмажити вафельні пиріжки. Пательня повинна бути гарячою, а корочка — золотистою!

4. Подавайте страву на стіл гарячою з часниковим або томатним соусом. Можна посипати пиріжки свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...