1. Якщо у вас є картопляне пюре, то просто зігрійте його в мікрохвильовці з вершковим маслом.
2. Рівномірно розподілити гаряче пюре по вафлі. Зверху потрібно посипати його рубаною зеленню і викласти сосиски одним рядком. Не поспішайте відразу згортати вафлю. За пару хвилин вона стане м’якою і можна загорнути рулет.
3. Тепер треба розрізати рулет на шматочки. Змішайте яйце з сіллю і спеціями — це буде кляр, в якому потрібно обсмажити вафельні пиріжки. Пательня повинна бути гарячою, а корочка — золотистою!
4. Подавайте страву на стіл гарячою з часниковим або томатним соусом. Можна посипати пиріжки свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...