Готуються за лічені хвилини: Рецепт апетитних вафельних пиріжків із сосисками

Приємно, коли приходиш додому і чуєш, що на кухні відбувається щось приголомшливе! Запах такий, ніби твій будинок захопили великі кухарі і вирішили приготувати казковий бенкет. Ти тихенько крадешся на кухню, щоб дізнатися: що так смачно пахне? А там — твоя дружина з загадковим виглядом ставить на стіл чудову страву — чарівні пиріжки з ароматним соусом. Пробуєш і розумієш: це щастя… Але ж і подумати не можна, що приготувала вона їх за лічені хвилини, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • кілька вафельних листів
  • 500 г картопляного пюре
  • кілька сосисок
  • 50 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • сіль, спеції, зелень — за смаком

Приготування

1. Якщо у вас є картопляне пюре, то просто зігрійте його в мікрохвильовці з вершковим маслом.

2. Рівномірно розподілити гаряче пюре по вафлі. Зверху потрібно посипати його рубаною зеленню і викласти сосиски одним рядком. Не поспішайте відразу згортати вафлю. За пару хвилин вона стане м’якою і можна загорнути рулет.

3. Тепер треба розрізати рулет на шматочки. Змішайте яйце з сіллю і спеціями — це буде кляр, в якому потрібно обсмажити вафельні пиріжки. Пательня повинна бути гарячою, а корочка — золотистою!

4. Подавайте страву на стіл гарячою з часниковим або томатним соусом. Можна посипати пиріжки свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...