Готувати дуже просто! Рецепт дуже смачного та ароматного рулету зі скумбрії

Ви не знаєте чим здивувати своїх родичів та друзів, тоді цей шедевр саме для вас. Ароматний та дуже смачний рулет зі скумбрії здивує своїм неперевершеним виглядом та смаком ваших гостей. Занотовуйте рецепт, зазначають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти для приготування:

Скумбрія – 1 рибина;

Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;

Морква – 1 шт.;

Яйце – 1 шт.;

Сіль;

Перець.

Процес приготування

Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.

Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.

Яйце відваріть.

Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.

На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.

Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.

Загорніть скумбрію у тугий рулет.

З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.

Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.

Варіть рулет 15 хвилин.

Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.

Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.

Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.

Смачного!

З кабачкової ікри можна приготувати смачний суп всього за 5 хвилин

п’ятниця, 31 січень 2025, 13:00

Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...