Готувати дуже просто! Рецепт дуже смачного та ароматного рулету зі скумбрії

Ви не знаєте чим здивувати своїх родичів та друзів, тоді цей шедевр саме для вас. Ароматний та дуже смачний рулет зі скумбрії здивує своїм неперевершеним виглядом та смаком ваших гостей. Занотовуйте рецепт, зазначають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти для приготування:

Скумбрія – 1 рибина;

Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;

Морква – 1 шт.;

Яйце – 1 шт.;

Сіль;

Перець.

Процес приготування

Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.

Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.

Яйце відваріть.

Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.

На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.

Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.

Загорніть скумбрію у тугий рулет.

З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.

Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.

Варіть рулет 15 хвилин.

Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.

Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.

Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.

Смачного!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...