
Скумбрія – 1 рибина;
Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;
Морква – 1 шт.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль;
Перець.
Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.
Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.
Яйце відваріть.
Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.
На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.
Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.
Загорніть скумбрію у тугий рулет.
З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.
Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.
Варіть рулет 15 хвилин.
Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.
Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.
Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.
Смачного!
Коли на вулиці холодно, ми інстинктивно тягнемося до зимового чаю з лимоном, медом, малиною, імбиром або гвоздикою. Але експерти з кулінарії радять звернути увагу на менш очевидний, але надзвичайно ефективний інгредієнт - ваніль, передають Патріоти Укр...
Відмова від сніданку не шкодить роботі мозку - такого висновку дійшли вчені з Оклендського університету, проаналізувавши понад 70 досліджень про вплив голоду на когнітивні функції, передають Патріоти України. Результати метааналізу, опубліковані в журн...