Скумбрія – 1 рибина;
Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;
Морква – 1 шт.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль;
Перець.
Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.
Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.
Яйце відваріть.
Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.
На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.
Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.
Загорніть скумбрію у тугий рулет.
З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.
Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.
Варіть рулет 15 хвилин.
Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.
Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.
Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.
Смачного!
З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...