Скумбрія – 1 рибина;
Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;
Морква – 1 шт.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль;
Перець.
Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.
Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.
Яйце відваріть.
Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.
На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.
Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.
Загорніть скумбрію у тугий рулет.
З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.
Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.
Варіть рулет 15 хвилин.
Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.
Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.
Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.
Смачного!
Кава довгий час мала суперечливу репутацію, але наука розставила всі крапки над «і». Вона багата на антиоксиданти, знижує ризик раку, інсульту, деменції, діабету 2 типу, покращує пам’ять та концентрацію. Та ось у чому нюанс: її дія може бути знівельова...
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...