
Скумбрія – 1 рибина;
Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;
Морква – 1 шт.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль;
Перець.
Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.
Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.
Яйце відваріть.
Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.
На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.
Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.
Загорніть скумбрію у тугий рулет.
З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.
Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.
Варіть рулет 15 хвилин.
Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.
Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.
Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.
Смачного!
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...