Скумбрія – 1 рибина;
Желатин швидкорозчинний – 15 гр.;
Морква – 1 шт.;
Яйце – 1 шт.;
Сіль;
Перець.
Свіжо розморожену скумбрію розберіть на філе, але шкірку залиште.
Відваріть моркву, вам знадобиться лише половина.
Яйце відваріть.
Покладіть тушки так, щоб шкірка була внизу, одну частинку посипте желатином, додайте сіль.
На філейку з желатином покладіть натерту на дрібній тертці моркву та четвертину яйця.
Накрийте другою філейкою та покладіть на харчову плівку.
Загорніть скумбрію у тугий рулет.
З обох боків зафіксуйте кулінарною ниткою.
Візьміть глибоку каструлю з водою, закип’ятіть додавши сіль.
Варіть рулет 15 хвилин.
Дістаньте скумбрію та покладіть під прес на пару годин.
Після покладіть рулет до холодильної камери на три години.
Після всіх процедур, зніміть харчову плівку та наріжте рулет тоненькими шматочками.
Смачного!
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...