"Піде" – традиційна випічка турецької кухні у формі човника. Це самостійна ситна страва, якою можна нагодувати всю родину. Тут багато соковитої начинки, а хрустке ароматне тісто – щось середнє між піцою та лавашем, однак готується значно швидше та простіше. Ідельно підійде для затишної сімейної вечері. Ідея приготування опублікована на сторінці vagifova_milana в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто.
2. Обсмажити фарш, додати цибулю, сіль, спеції.
3. Покласти помідори і добре обсмажити.
4. Сформувати з тіста човник на деко.
5. Накласти начинку, загнути краї.
6. Змазати їх одним жовтком, посипати кунжутом.
7. Натерти сир, випікати за температури 200 градусів до золотистого кольору.
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...