"Піде" – традиційна випічка турецької кухні у формі човника. Це самостійна ситна страва, якою можна нагодувати всю родину. Тут багато соковитої начинки, а хрустке ароматне тісто – щось середнє між піцою та лавашем, однак готується значно швидше та простіше. Ідельно підійде для затишної сімейної вечері. Ідея приготування опублікована на сторінці vagifova_milana в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто.
2. Обсмажити фарш, додати цибулю, сіль, спеції.
3. Покласти помідори і добре обсмажити.
4. Сформувати з тіста човник на деко.
5. Накласти начинку, загнути краї.
6. Змазати їх одним жовтком, посипати кунжутом.
7. Натерти сир, випікати за температури 200 градусів до золотистого кольору.
Хвороби печінки - дедалі частіша проблема сучасної людини. Але є простий, дешевий і повністю натуральний спосіб підтримати роботу цього важливого органа, передають Патріоти України. Йдеться про куркуму — спецію, яку в Азії здавна вважають «золотим ліка...
Кава для багатьох стала ритуалом початку дня. Багато хто зізнається: прокинутися без ранкової чашки ароматного напою майже неможливо. Але лікарі й дієтологи наголошують - пити каву натщесерце не варто. Така звичка може призвести до проблем зі шлунком, ...