"Піде" – традиційна випічка турецької кухні у формі човника. Це самостійна ситна страва, якою можна нагодувати всю родину. Тут багато соковитої начинки, а хрустке ароматне тісто – щось середнє між піцою та лавашем, однак готується значно швидше та простіше. Ідельно підійде для затишної сімейної вечері. Ідея приготування опублікована на сторінці vagifova_milana в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто.
2. Обсмажити фарш, додати цибулю, сіль, спеції.
3. Покласти помідори і добре обсмажити.
4. Сформувати з тіста човник на деко.
5. Накласти начинку, загнути краї.
6. Змазати їх одним жовтком, посипати кунжутом.
7. Натерти сир, випікати за температури 200 градусів до золотистого кольору.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...