"Піде" – традиційна випічка турецької кухні у формі човника. Це самостійна ситна страва, якою можна нагодувати всю родину. Тут багато соковитої начинки, а хрустке ароматне тісто – щось середнє між піцою та лавашем, однак готується значно швидше та простіше. Ідельно підійде для затишної сімейної вечері. Ідея приготування опублікована на сторінці vagifova_milana в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Спосіб приготування:
1. Замісити тісто.
2. Обсмажити фарш, додати цибулю, сіль, спеції.
3. Покласти помідори і добре обсмажити.
4. Сформувати з тіста човник на деко.
5. Накласти начинку, загнути краї.
6. Змазати їх одним жовтком, посипати кунжутом.
7. Натерти сир, випікати за температури 200 градусів до золотистого кольору.
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...