Учасниця реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з читачами рецептом нестандартного сніданку з яєць. Ви з легкістю можете приготувати його вдома для родини, радять Патріоти України.
Рецепт японського омлету
Час: 20 хвилин
Порції: 2
Приготування:
Для приготування тамаго-які вам потрібно змішати яйця вінчиком до однорідної консистенції, але не збивати їх.
Процідіть суміш через сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.
Розігрійте сковорідку з олії та влийте частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко, щойно він починає схоплюватися, скручуємо омлет рулетиком, але не знімаємо.
У те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси і смажимо за принципом, описаним вище. Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто, з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – прокоментувала Олена Охотнік.
Готовий рулет перекладіть на дошку та розріжте на невеликі шматки.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...