Учасниця реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з читачами рецептом нестандартного сніданку з яєць. Ви з легкістю можете приготувати його вдома для родини, радять Патріоти України.
Рецепт японського омлету
Час: 20 хвилин
Порції: 2
Приготування:
Для приготування тамаго-які вам потрібно змішати яйця вінчиком до однорідної консистенції, але не збивати їх.
Процідіть суміш через сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.
Розігрійте сковорідку з олії та влийте частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко, щойно він починає схоплюватися, скручуємо омлет рулетиком, але не знімаємо.
У те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси і смажимо за принципом, описаним вище. Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто, з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – прокоментувала Олена Охотнік.
Готовий рулет перекладіть на дошку та розріжте на невеликі шматки.
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...
Нове дослідження приголомшило навіть скептиків: лише дві чашки чаю без цукру на день - і ризик серцевих хвороб знижується майже на чверть! Але є нюанс, про який замовчують рекламні ролики: додасте цукру - і користь зникає, передають Патріоти України. Щ...