Готувати не складніше, ніж звичайний: Рецепт японського омлету від учасниці реаліті-шоу "Пекельна кухня"

Учасниця реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з читачами рецептом нестандартного сніданку з яєць. Ви з легкістю можете приготувати його вдома для родини, радять Патріоти України.

Рецепт японського омлету

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Приготування:

  1. Для приготування тамаго-які вам потрібно змішати яйця вінчиком до однорідної консистенції, але не збивати їх.
  2. Процідіть суміш через сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
  3. Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.
  4. Розігрійте сковорідку з олії та влийте частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко, щойно він починає схоплюватися, скручуємо омлет рулетиком, але не знімаємо.
  5. У те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси і смажимо за принципом, описаним вище. Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто, з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – прокоментувала Олена Охотнік.
  6. Готовий рулет перекладіть на дошку та розріжте на невеликі шматки.

Все просто! Як позбавити курячі серця і печінку від неприємної гіркоти

понеділок, 19 травень 2025, 8:12

Кожна господиня прагне приготувати страви з курячих субпродуктів так, щоб вони не гірчили і вийшли смачними. Саме неприємний присмак часом зупиняє господарок від використання курячих сердець і печінки, передають Патріоти України. Пропонуємо вам ознайом...

Це така смакота! Курячі кульки та сирний соус - ідеальний дует

понеділок, 19 травень 2025, 7:14

Курячі котлети можна не смажити, а зробити з них кульки. Якщо залити їх сирним соусом, буде вдвічі смачніше. Спробуйте цю ідею для вечері. Її можна і дорослим, і дітям. Ніжний смак та апетитний аромат — всі будуть задоволені, передають Патріоти України...