Готувати не складніше, ніж звичайний: Рецепт японського омлету від учасниці реаліті-шоу "Пекельна кухня"

Учасниця реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з читачами рецептом нестандартного сніданку з яєць. Ви з легкістю можете приготувати його вдома для родини, радять Патріоти України.

Рецепт японського омлету

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2


Приготування:

  1. Для приготування тамаго-які вам потрібно змішати яйця вінчиком до однорідної консистенції, але не збивати їх.
  2. Процідіть суміш через сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
  3. Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.
  4. Розігрійте сковорідку з олії та влийте частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко, щойно він починає схоплюватися, скручуємо омлет рулетиком, але не знімаємо.
  5. У те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси і смажимо за принципом, описаним вище. Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто, з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – прокоментувала Олена Охотнік.
  6. Готовий рулет перекладіть на дошку та розріжте на невеликі шматки.

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...