Учасниця реаліті-шоу "Пекельна кухня" (Новий канал) Олена Охотнік поділилася з читачами рецептом нестандартного сніданку з яєць. Ви з легкістю можете приготувати його вдома для родини, радять Патріоти України.
Рецепт японського омлету
Час: 20 хвилин
Порції: 2
Приготування:
Для приготування тамаго-які вам потрібно змішати яйця вінчиком до однорідної консистенції, але не збивати їх.
Процідіть суміш через сито, щоб позбутися повітря та білкових жилок.
Влийте до яєчної суміші соєвий соус, оцет і цукор. Ретельно перемішайте.
Розігрійте сковорідку з олії та влийте частину яєчної суміші. Омлет смажиться дуже швидко, щойно він починає схоплюватися, скручуємо омлет рулетиком, але не знімаємо.
У те місце, де був наш млинець, наливаємо ще частину маси і смажимо за принципом, описаним вище. Знову скручуємо, починаючи з того місця, де яйця приготувалися, тобто, з відсунутого рулету. І таким чином смажимо все, – прокоментувала Олена Охотнік.
Готовий рулет перекладіть на дошку та розріжте на невеликі шматки.
У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...
Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...