Куряче філе відварити у воді зі спеціями і цибулею.
Вийняти м’ясо і цибулю. М’ясо остудити, цибулину — викинути. Додати в бульйон вермішель і відварити її до готовності. Остиглу курку розірвати вручну на волокна і додати до супу.
Для соусу змішайте яйце і борошно, додати сік 1/2 лимона. Гарненько перемішайте суміш, щоб не було грудочок.
Додати в суміш ложку гарячого бульйону, перемішати до однорідної маси і тонкою цівкою влити соус в суп, постійно його помішуючи.
Залишити суп на повільному вогні ще на 5-10 хвилин, потім приправити сіллю, спеціями і додати сушену м’яту. Можна перед подачею посипати страву свіжою зеленню та скибкою лимона.
Такий суп займе почесне місце на вашому столі. Смачного!
Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...