Куряче філе відварити у воді зі спеціями і цибулею.
Вийняти м’ясо і цибулю. М’ясо остудити, цибулину — викинути. Додати в бульйон вермішель і відварити її до готовності. Остиглу курку розірвати вручну на волокна і додати до супу.
Для соусу змішайте яйце і борошно, додати сік 1/2 лимона. Гарненько перемішайте суміш, щоб не було грудочок.
Додати в суміш ложку гарячого бульйону, перемішати до однорідної маси і тонкою цівкою влити соус в суп, постійно його помішуючи.
Залишити суп на повільному вогні ще на 5-10 хвилин, потім приправити сіллю, спеціями і додати сушену м’яту. Можна перед подачею посипати страву свіжою зеленню та скибкою лимона.
Такий суп займе почесне місце на вашому столі. Смачного!
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...