Куряче філе відварити у воді зі спеціями і цибулею.
Вийняти м’ясо і цибулю. М’ясо остудити, цибулину — викинути. Додати в бульйон вермішель і відварити її до готовності. Остиглу курку розірвати вручну на волокна і додати до супу.
Для соусу змішайте яйце і борошно, додати сік 1/2 лимона. Гарненько перемішайте суміш, щоб не було грудочок.
Додати в суміш ложку гарячого бульйону, перемішати до однорідної маси і тонкою цівкою влити соус в суп, постійно його помішуючи.
Залишити суп на повільному вогні ще на 5-10 хвилин, потім приправити сіллю, спеціями і додати сушену м’яту. Можна перед подачею посипати страву свіжою зеленню та скибкою лимона.
Такий суп займе почесне місце на вашому столі. Смачного!
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...