Гречаники - традиційна українська страва, про яку, на жаль, знають не всі. Однак, якщо ви один раз її приготуєте, то у вашій сім'ї гречаники можуть стати альтернативою котлетам і тефтелям, адже вони поєднують в собі і гарнір, і основну страву. А пікантний соус додає гречаникам соковитості, передають Патріоти України.Гречаники у пікантному соусі: рецепт
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Наріжте дрібно цибулю, моркву натріть на тертці, обсмажте овочі на олії. Відваріть гречку.
Фарш для гречаників можна купувати готовий, або самому подрібнити м'ясо на м'ясорубці. У фарш додайте гречку, готову засмажку, яйце, натертий сир і подрібнену зелень, сіль, перець і ретельно перемішайте.
Зробіть соус. Для цього змішайте воду, томатну пасту та сметану, спеції. Збийте все брендером до однорідного стану.
Сформуйте вологими руками гречаники, перекладіть у форму для запікання і залийте соусом. Запікайте страву у духовці 35 хвилин при температурі 180 С.
Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...