Григорій Герман поділився "бомбезним" рецептом цибулевого пирога з сиром

Телеведучий Григорій Герман пропонує для сімейного обіду приготувати один із пишних закритих пирогів за простим рецептом Наприклад, і дітям, і дорослим повинен сподобатися цибулевий пиріг з сиром і мускатним горіхом, зазначають Патріоти України. Смак страви ведучий описує як «Бомба» і «Спалах у мозку». Єдиний недолік пирога — він викликає звикання, попереджає телеведучий.

Цибулевий пиріг з сиром і мускатним горіхом

Для тіста:
  • Масло вершкове — 200 г;
  • Борошно — 300 г;
  • Сметана 20% жирності — 6 ст. л;
  • Сода — 1 ч. Л .;
  • Оцет — 0.5 ч. Л .;
  • Цукор — 50 г.

Для начинки:
  • Сир твердий — 200 г;
  • Моцарелла — 200 г;
  • Вершки — 100 г;
  • Яйця — 4 штуки;
  • Цибуля ріпчаста — 6 штук;
  • Сіль, перець, мускатний горіх.
Тісто замісити, залишити на 15 хвилин. Тим часом приготувати начинку: обсмажити цибулю до прозорості, додати спеції, сир, вершки, яйця.
Відокремити від тіста шматок приблизно в третину всього об'єму. Він знадобиться для верхнього шару. Більший шматок розкачати тонко, викласти на дно форми, на нього начинку, потім ще один шар тіста. Зверху проколоти для виходу пари, змастити яйцем. Випікати 30 хвилин при 160 градусах.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...