Ажурні млинці «Три склянки» завжди вдаються смачними, тонкими, а смажити їх — то одне задоволення. За цим рецептом виходить ціла гора смакоти, яка може зникнути просто на ваших очах. Адже, ці млинці настільки ароматні та привабливі, що ваші домашні будуть підкрадатися до вас на кухню, щоб першими поласувати ними, зазначають Патріоти України.
Невідомо ким придуманий принцип трьох склянок, але він дієвий. Вчитися тут ні чому — треба просто запам’ятати, що всі продукти треба брати в трьох рівних порціях. А ще краще — виділити спеціальну мірну склянку (200 мл) і помітити її. А коли збираєтеся готувати цю ажурну смакоту, для вимірювання інгредієнтів використовуйте тільки її.
Ажурні млинці «Три склянки»
За цим рецептом, у вас повинна вийти ціла купа млинців середнього розміру. І, до речі, на приготування і смаження витрачається близько півгодини. Це блискавичний результат. Адже, у більшості складається така думка, що для смаження тонких млинців знадобиться ледь не півдня. Але це за умови, що колотити тісто “на око”, потім спробувати, чи відстають вони від сковороди, далі знову колотити щось в тісто.
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...