Гарне сервірування та подача – не менш важливий компонент святкового столу, ніж класичні страви та закуски. Цей рецепт картоплі може замінити чи принаймні прикрасити звичне пюре, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистіть картоплю та наріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, спеції та трохи оливкової олії, добре перемішайте.
На смужку бекону по всій довжині викладіть картоплю і скрутіть у трояндочку. На другий шматочок бекону також покладіть картоплю і першу трояндочку, щоб скрутити більш пишну "квітку".
Так згорніть усі трояндочки та розкладіть готову картоплю або у форми для кексів, або щільно у форму для випікання, щоб «квіточки» стояли.
Випікайте страву протягом 40 хвилин при температурі 180°C. Смачного!
Висока популярність трав’яного чаю цілком виправдана. Трави не тільки не містять кофеїну (на відміну від класичного чаю), але й мають ряд корисних для організму властивостей, передають Патріоти України. Щоб налаштувати роботу різних систем органів, вис...
Дуже красивий і не менш смачний торт, буде справжньою прикрасою на святковому столі, передають Патріоти України. 1. Для коржу: до яєць додаємо цукор і збиваємо до білої пишної піни, далі додаємо масло, барвник і знову збиваємо, потім змішуємо сухі інгр...