І смачно, і гарно: Трояндочки із запеченої картоплі з беконом

Картоплю можна випікати у формах для кексів (Фото: recept.se/instagram.com)Гарне сервірування та подача – не менш важливий компонент святкового столу, ніж класичні страви та закуски. Цей рецепт картоплі може замінити чи принаймні прикрасити звичне пюре, зазначають Патріоти України.

Рецепт запеченої картоплі з беконом

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі
  • 250 г бекону
  • Сіль, перець та часник - за смаком
  • Спеції за смаком
  • Оливкова олія

Приготування:

Очистіть картоплю та наріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, спеції та трохи оливкової олії, добре перемішайте.

На смужку бекону по всій довжині викладіть картоплю і скрутіть у трояндочку. На другий шматочок бекону також покладіть картоплю і першу трояндочку, щоб скрутити більш пишну "квітку".

Так згорніть усі трояндочки та розкладіть готову картоплю або у форми для кексів, або щільно у форму для випікання, щоб «квіточки» стояли.

Випікайте страву протягом 40 хвилин при температурі 180°C. Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...