І смачно, і гарно: Трояндочки із запеченої картоплі з беконом

Картоплю можна випікати у формах для кексів (Фото: recept.se/instagram.com)Гарне сервірування та подача – не менш важливий компонент святкового столу, ніж класичні страви та закуски. Цей рецепт картоплі може замінити чи принаймні прикрасити звичне пюре, зазначають Патріоти України.

Рецепт запеченої картоплі з беконом

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі
  • 250 г бекону
  • Сіль, перець та часник - за смаком
  • Спеції за смаком
  • Оливкова олія

Приготування:

Очистіть картоплю та наріжте тонкими слайсами. Додайте сіль, спеції та трохи оливкової олії, добре перемішайте.

На смужку бекону по всій довжині викладіть картоплю і скрутіть у трояндочку. На другий шматочок бекону також покладіть картоплю і першу трояндочку, щоб скрутити більш пишну "квітку".

Так згорніть усі трояндочки та розкладіть готову картоплю або у форми для кексів, або щільно у форму для випікання, щоб «квіточки» стояли.

Випікайте страву протягом 40 хвилин при температурі 180°C. Смачного!

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...