"Я не раджуся": Дружина Віктора Павліка зізналася, що він хотів розлучитися з нею через пластичні операції

Дружина співака Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова зізналася, що чоловік хотів розлучитися з нею через пластичні операції, передають Патріоти України.

У коментарі ЖВЛ Репяхова несподівано повідомила, що Павлік був категорично проти того, щоб вона змінювала свою зовнішність і навіть погрожував розлученням. Однак, за словами блогерки, на її рішення не вплинули погрози чоловіка.

«Колись він мені казав, якщо зробиш те чи те, то я розлучуся... Ну не розлучається, ясна річ. Він думав, що це буде працювати, але не працює», — зізналася Репяхова.

Блогерка додала, що морально готувала Павліка до того, що зробить пластичну операцію, але зазначила, що не радилася з чоловіком. «Я не раджуся, а ставлю перед фактом і все», — повідомила вона.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...