Яєчний сендвіч на швидку руку! Краще рішення для сніданку або перекусу

Яєчний сендвіч готується неймовірно швидко і просто. Використовуючи звичайні інгредієнти і одну сковорідку для приготування, на виході отримаємо смачний тост у цікавій подачі. Якщо міняти начинки, то рецептом можна користуватися дуже довгий час і він зовсім не набридне, передають Патріоти України.

Інгредієнт:

  • яйце — 1 шт
  • молоко — 20 мл
  • тостовий хліб — 2 шт
  • плавлений сир в пластинках
  • рослинна олія
  • кунжут
  • салат
  • томат
  • сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. У глибоку тару розбити яйце. Додати молоко і сіль. Добре перемішати.
  2. У тостового хліба відрізати скоринки.
  3. Сковороду поставити на середній вогонь і додати рослинну олію.
  4. На розігріту сковороду вилити яєчну суміш.
  5. Зверху викласти тостовий хліб, вмочивши в яйці з двох сторін.
  6. Накрити сковороду кришкою. Смажити 1,5 хвилини.
  7. Зняти кришку, посипати кунжутом і перевернути.
  8. Викласти на один тостовий хліб листочок салату, скибочку томата і пластинку сиру.
  9. Підвернути краї омлету до середини, щільно притискаючи до тостовому хлібу.
  10. Накрити тост з начинкою другим тостом.
  11. Обсмажити ще по 30 секунд з кожного боку.

Яєчний сендвіч готовий! Всім приємного апетиту!

Докладний відео рецепт:

Джерело: Ukr.Media

Швидка страва для гурманів: Курка по-азійськи із сезонними овочами за 15 хвилин

вівторок, 19 жовтень 2021, 17:15

Набридли звичні курячі котлети чи відбивні? Тоді ось вам рецепт від української блогерки Яни Станішевської. Усього чверть години - і на вашому столі буде вишукана азійська страва, передають Патріоти України. Любителі гостренького, ця страва з курятини ...

Соковиті котлети з сиром: Як приготувати смачну страву, що сподобається всій родині

вівторок, 19 жовтень 2021, 16:15

М’ясні котлети з сиром - дуже популярна страва. Їх приготування займе небагато часу, а завдяки сиру вони матимуть неповторний смак і аромат, передають Патріоти України. Філе прокрутити через м'ясорубку, додати вершковий сир, сіль та перець. Добре перем...