Яєчний сендвіч на швидку руку! Краще рішення для сніданку або перекусу

Яєчний сендвіч готується неймовірно швидко і просто. Використовуючи звичайні інгредієнти і одну сковорідку для приготування, на виході отримаємо смачний тост у цікавій подачі. Якщо міняти начинки, то рецептом можна користуватися дуже довгий час і він зовсім не набридне, передають Патріоти України.

Інгредієнт:

  • яйце — 1 шт
  • молоко — 20 мл
  • тостовий хліб — 2 шт
  • плавлений сир в пластинках
  • рослинна олія
  • кунжут
  • салат
  • томат
  • сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. У глибоку тару розбити яйце. Додати молоко і сіль. Добре перемішати.
  2. У тостового хліба відрізати скоринки.
  3. Сковороду поставити на середній вогонь і додати рослинну олію.
  4. На розігріту сковороду вилити яєчну суміш.
  5. Зверху викласти тостовий хліб, вмочивши в яйці з двох сторін.
  6. Накрити сковороду кришкою. Смажити 1,5 хвилини.
  7. Зняти кришку, посипати кунжутом і перевернути.
  8. Викласти на один тостовий хліб листочок салату, скибочку томата і пластинку сиру.
  9. Підвернути краї омлету до середини, щільно притискаючи до тостовому хлібу.
  10. Накрити тост з начинкою другим тостом.
  11. Обсмажити ще по 30 секунд з кожного боку.

Яєчний сендвіч готовий! Всім приємного апетиту!

Докладний відео рецепт:

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Чому потрібно обов'язково додати оселедець у свій раціон

середа, 17 грудень 2025, 8:50

Оселедець - дуже цінний і смачний продукт, який може бути основою для багатьох салатів, а також закусок, популярною серед яких є форшмак. Ще оселедець можна дуже смачно замаринувати з цибулею, зеленню, та просто гірчицею і соком лимона, передають Патрі...

Ви могли це не знати! Яка частина курки найнебезпечніша і чому

середа, 17 грудень 2025, 7:49

Запечена, смажена, варена - це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м'ясо в духовці, але так, щоб м'ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним, переда...