
На основі борошна можна приготувати смачну підливу, яка тільки покращить будь-яку страву. Проте чи кожен може приготувати її правильно, передають Патріоти України.
Для отримання того найсмачнішого соусу, який готували раніше, необхідно дотримуватися пропорцій та технології приготування. А інакше є ризик отримати підливу із грудочками.
Складові:
Також слід підготувати літр м’ясного бульйону.
На сковороді потрібно розігріти вершкове та рослинне масло, а потім обсмажити нашатковану цибулю.
Як тільки вона стане прозорою, то можна всипати попередньо просіяне борошно. Зробити це треба швидко.
Потім потрібно влити бульйон тонкою цівкою, але при цьому помішувати вміст сковороди.
Після цього залишиться лише довести до кипіння соус.
Розбавити підливу можна невеликою кількістю томатної пасти.
Починаєте день з кави або фруктів? Будьте обережні! Клінічний дієтолог Наталія Григлевська розповіла, які продукти вона уникає натщесерце і чому це важливо для здоров’я шлунково-кишкового тракту, передають Патріоти України. Овочі, що викликають газоутв...
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...