На основі борошна можна приготувати смачну підливу, яка тільки покращить будь-яку страву. Проте чи кожен може приготувати її правильно, передають Патріоти України.
Для отримання того найсмачнішого соусу, який готували раніше, необхідно дотримуватися пропорцій та технології приготування. А інакше є ризик отримати підливу із грудочками.
Складові:
Також слід підготувати літр м’ясного бульйону.
На сковороді потрібно розігріти вершкове та рослинне масло, а потім обсмажити нашатковану цибулю.
Як тільки вона стане прозорою, то можна всипати попередньо просіяне борошно. Зробити це треба швидко.
Потім потрібно влити бульйон тонкою цівкою, але при цьому помішувати вміст сковороди.
Після цього залишиться лише довести до кипіння соус.
Розбавити підливу можна невеликою кількістю томатної пасти.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...