На основі борошна можна приготувати смачну підливу, яка тільки покращить будь-яку страву. Проте чи кожен може приготувати її правильно, передають Патріоти України.
Для отримання того найсмачнішого соусу, який готували раніше, необхідно дотримуватися пропорцій та технології приготування. А інакше є ризик отримати підливу із грудочками.
Складові:
Також слід підготувати літр м’ясного бульйону.
На сковороді потрібно розігріти вершкове та рослинне масло, а потім обсмажити нашатковану цибулю.
Як тільки вона стане прозорою, то можна всипати попередньо просіяне борошно. Зробити це треба швидко.
Потім потрібно влити бульйон тонкою цівкою, але при цьому помішувати вміст сковороди.
Після цього залишиться лише довести до кипіння соус.
Розбавити підливу можна невеликою кількістю томатної пасти.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...