У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України.
Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду.
Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що у процесі не виникають труднощі. Наприклад, продукт може пригоряти до стін каструлі, якщо каша на молоці. Все ж таки завдяки цьому компоненту сніданок виходить більш ароматний і апетитний.
Не допустити пригорання каші на молоці дуже просто.
Потрібно лише змінити трохи порядок дій під час готування.
Спочатку в каструлю влити воду. При цьому не варто використовувати її надто багато. Достатньо на сантиметр заповнити посуд.
Як тільки вода почне кипіти, можна вливати молоко і продовжувати варити кашу за класичним рецептом.
У результаті вийде не тільки гарне частування для сніданку, а й не доведеться витрачати багато часу на відмивання посуду.
Шарлотка – страва, яку люблять і діти, і дорослі. Звісно, цю випічку важко назвати дієтичною. Однак вона неймовірно апетитна. Тому від страви не відмовляються навіть ті люди, які не дуже полюбляють солоденьке, передають Патріоти України. Приготування я...
Заморожування ягід вирішує багато проблем – цукру потрібно не так багато, метушня із закатками теж відпадає. Головне, щоб місця у морозилці вистачило. Однак сипати все поспіль у пакети без розбору не варто. Деякі ягоди без знань краще не заморожувати, ...