У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України.
Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду.
Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що у процесі не виникають труднощі. Наприклад, продукт може пригоряти до стін каструлі, якщо каша на молоці. Все ж таки завдяки цьому компоненту сніданок виходить більш ароматний і апетитний.
Не допустити пригорання каші на молоці дуже просто.
Потрібно лише змінити трохи порядок дій під час готування.
Спочатку в каструлю влити воду. При цьому не варто використовувати її надто багато. Достатньо на сантиметр заповнити посуд.
Як тільки вода почне кипіти, можна вливати молоко і продовжувати варити кашу за класичним рецептом.
У результаті вийде не тільки гарне частування для сніданку, а й не доведеться витрачати багато часу на відмивання посуду.
Кажуть, що пересолити сало просто неможливо – воно просто не бере зайву сіль, але зробити так, щоб шкірка легко відкушувалась, під силу не кожному. Трапляється, що дуже гарне сало з прошарком виходить жорстким, як підошва, а шкірка тягнеться, наче вона...
Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...