Як досвідчені господині роблять, щоб каша перестала пригорати

У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України.

Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду.

Подробиці

Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що у процесі не виникають труднощі. Наприклад, продукт може пригоряти до стін каструлі, якщо каша на молоці. Все ж таки завдяки цьому компоненту сніданок виходить більш ароматний і апетитний.

Не допустити пригорання каші на молоці дуже просто.

Потрібно лише змінити трохи порядок дій під час готування.

Спочатку в каструлю влити воду. При цьому не варто використовувати її надто багато. Достатньо на сантиметр заповнити посуд.

Як тільки вода почне кипіти, можна вливати молоко і продовжувати варити кашу за класичним рецептом.

У результаті вийде не тільки гарне частування для сніданку, а й не доведеться витрачати багато часу на відмивання посуду.

Що буде, якщо пити молоко щодня - користь і небезпека популярного напою

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 5:45

Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...