У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України.
Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду.
Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що у процесі не виникають труднощі. Наприклад, продукт може пригоряти до стін каструлі, якщо каша на молоці. Все ж таки завдяки цьому компоненту сніданок виходить більш ароматний і апетитний.
Не допустити пригорання каші на молоці дуже просто.
Потрібно лише змінити трохи порядок дій під час готування.
Спочатку в каструлю влити воду. При цьому не варто використовувати її надто багато. Достатньо на сантиметр заповнити посуд.
Як тільки вода почне кипіти, можна вливати молоко і продовжувати варити кашу за класичним рецептом.
У результаті вийде не тільки гарне частування для сніданку, а й не доведеться витрачати багато часу на відмивання посуду.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...