Як досвідчені господині використовують шкірки з сала

Шкірка сала відрізняється твердістю. Звичайно, цю частину продукту можна помітно пом’якшити, якщо подрібнити її або дуже довго варити. Найпопулярнішим варіантом обробки таких залишків є приготування рулету, передають Патріоти України.

Однак створення такої страви є надто довгим та стомлюючим процесом. З цієї причини багато кулінарів просто відправляють шкірки в відро для сміття. Але хитрі господарки діють по-іншому. Вони збирають залишки сала і відправляють їх у морозильну камеру, а потім використовують цю масу з кулінарною метою.

Шкірки для холодця

Жорсткі залишки сала відрізняються цікавою особливістю – наявністю чималої кількості речовин, що замінюють желатин.

Таким чином, свинячі шкіри стануть ідеальним інгредієнтом холодця. Страва вийде досить густою і дуже смачною.

Шкірки для голубців

Якщо кулінар хоче приготувати дуже смачні голубці, то в ємність, де готуватиметься страва, бажано покласти свинячі шкурки.

Інгредієнт, що залишився від сала, має опинитися на дні каструлі.

Як тільки верхній шар складений, в ємність можна відправляти і капустяні конвертики з м’ясною начинкою. Якщо скористатися лайфхаком, то страва вийде неймовірно апетитною.

Все просто! Як посмажити мойву, щоб не було неприємного запаху

неділя, 24 серпень 2025, 8:12

Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...

Бережіться! Вчені шокували заявою, як сіль впливає на мозок

неділя, 24 серпень 2025, 8:08

Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...