Рутинна робота на кухні, хоч і не оплачується, але, безперечно, гідна поваги, адже це потребує багато часу, передають Патріоти України.
Щоб хоч якось облегшити життя господиням, розповімо про маленькі хитрощі, які дозволять заощадити час і сили.
Завдяки трюкам із зберіганням зелені, які описані в цій статті, вдасться максимально продовжити термін придатності зелені, а отже, кількість необхідних походів в магазин скоротиться в рази.
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...