Як довше зберегти зелень свіжою - перевірені способи

Рутинна робота на кухні, хоч і не оплачується, але, безперечно, гідна поваги, адже це потребує багато часу, передають Патріоти України.

Щоб хоч якось облегшити життя господиням, розповімо про маленькі хитрощі, які дозволять заощадити час і сили.

Завдяки трюкам із зберіганням зелені, які описані в цій статті, вдасться максимально продовжити термін придатності зелені, а отже, кількість необхідних походів в магазин скоротиться в рази.

  • Отже, що ж потрібно робити, щоб кріп, петрушка, кінза, базилік та інша зелень, якомога довше залишалися свіжими? Відправте їх на зберігання в холодильник, попередньо поставивши черешками у воду. Зверху на пучок зелені надягніть поліетиленовий пакет і щільно зав’яжіть його.
  • Ще один гарний спосіб, це на дно пластикового контейнера покласти вологу серветку і зверху викласти зелень, щільно прикривши кришкою.
  • Є свої тонкощі та в процесі зберігання зеленої цибулі. Продовжити її коротке життя можна, нарізавши і засипавши в пластикову пляшку. У такому вигляді зелену цибулю варто зберігати у морозильній камері. За відсутністю пляшки дозволяється використовувати зиппакет. Головне – щоб перед підготовкою до заморожування пір’я цибулі було абсолютно сухим.
Джерело: ПростоВей

Скільки оцту додавати в борщ: Названо помилки, яких припускається кожна друга господиня

неділя, 29 вересень 2024, 12:10

Немає єдиної думки про те, як виглядає класичний рецепт приготування червоного борщу. Незважаючи на те, що оцет не має відношення до корисних продуктів харчування, без нього багато господинь цю страву собі просто не уявляють, передають Патріоти України...

Смакота! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

неділя, 29 вересень 2024, 11:09

Тушкування – популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України. Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати....