Процес приготування обіду або вечері часом може розтягнутися на довгий час. Тому перед господинями стоїть складне завдання – скоротити час, проведений біля плити, без втрати якості приготовлених страв. І зварити швидко горох у улюбленому багатьма гороховому супі – не міф, а реальність. Звичайно, якщо знати та застосувати невелику хитрість, передають Патріоти України.
Щоб прискорити процес приготування першої страви, будь-який горох – колотий, шліфований, цілісний – необхідно замочити на ніч у воді. Приступаючи до готування, наповніть каструлю водою та покладіть всі необхідні інгредієнти та картоплю.
Після цього злийте рідину, в якій замочувався горох, і покладіть його в чашу блендера. За допомогою кухонної техніки подрібніть горошок до стану крупи середнього помелу. Масу, що вийшла, відправляйте в каструльку разом із засмажкою і варіть протягом п’яти хвилин, після чого залишається посолити, поперчити і додати дрібно нарізану зелень.
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...