Смачний і гарячий хліб в умовах війни в Україні може бути в кожній хаті. Для приготування випічки можна використовувати борошно різних сортів при цьому дріжджі не знадобляться, передають Патріоти України.
Ми розповімо простий і смачний рецепт хліба в духовці, який можна приготувати за 20-30 хвилин. Бездріжджовий хліб можна готувати з гречаного, кукурудзяного, пшеничного борошна.
Вам потрібно:
Мінеральну воду налити в чашу, додати олію, просіяти борошно та додати насіння.
Змішати всі інгредієнти і додавати просіяне пшеничне борошно.
Замісити тісто, яке не повинно прилипати до рук. Тісто сформувати в рулет або надати будь-яку форму, яка вам до душі.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Застелити деко пергаментним папером, викласти бездріжджовий хліб і випікати 10 хвилин.
Далі знизити температуру до 160 градусів.
Хліб випікати в духовці до 30 хвилин.
Щоб хліб був ніжним, повітряним і довго м'яким, загорніть в рушник, перекладіть в пакет і залиште на 60 хвилин.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...